Benchmark Thermatech Heated Sleeping Bag

€99,95
Niet op voorraad
 • Overzicht
 • Details
 • De term Benchmark is synoniem met premium kwaliteit, waarmee de grenzen van comfort en luxe langs de waterkant verder dan ooit opgeschoven worden.
  Nu komt de volgende generatie van de Benchmark ThermaTech Heated Sleeping Bags beschikbaar. Uitgevoerd met verwarmingselementen langs de lengte van de slaapzakken, waarbij je de warmte in vier standen af kunt stellen, zodat je je aan kunt passen aan alle situaties en omstandigheden; daarmee zijn deze slaapzakken geschikt om 365 dagen per jaar te gebruiken.
  Geen rillingen meer tijdens koude winternachten of terecht komen in onverwacht slechte omstandigheden. Ons unieke USB koord maakt het mogelijk om de Benchmark ThermaTech Heated Sleeping Bag aan te sluiten op je power pack en de elementen in de slaapzak op te laden; waarmee je kunt genieten van een ongeëvenaard comfort, zelfs tijdens de koudste omstandigheden.
  In tegenstelling tot de meeste vijf-seizoenen slaapzakken die groot en zwaar zijn met vele lagen, is de Benchmark ThermaTech Heated Sleeping Bag, dankzij het verwarmingssysteem, tot 50% compacter dan enkele andere vijf-seizoenen slaapzakken die tegenwoordig te koop zijn.

  - Standaard & XL formaat
  - 4 warmtestanden voor alle omstandigheden
  - Compatibel met alle USB power packs
  - Vijf seizoenen rating
  - Waterdicht & ademend
  - 3 verwarmingselementen langs de lengte van de slaapzak voor een maximaal comfort
  - Zware kwaliteit ritsen en gespen rondom
  - Wordt geleverd met een Stuff Sack
  - 50% compacter dan sommige andere vijf-seizoenen slaapzakken

  .

Volg ons

Instagram settings not set