Camo Recovery Sling Xlarge

€78,90
Niet op voorraad
 • Overzicht
 • Details
 • De Camo Recovery Sling is met name ontworpen om een gevangen vis optimaal te kunnen verzorgen.
  Het super lichtgewicht mesh materiaal zorgt ervoor dat er veel en gemakkelijk water doorheen kan stromen, waarmee je vangst zich volledig kan herstellen in een veilige omgeving met een minimum aan stress.  Het Avid camo patroon op het mesh materiaal ziet er niet alleen super cool uit, het heeft ook een zeer laag eigen gewicht, het droogt snel en is extreem duurzaam.
  Uitgevoerd met een fluorgeel bevestigingskoord met een messing schroefdraad en drijflichaam, hiermee kun je er zeker van zijn dat je vangst veilig opgeborgen ligt in de sling.
  De Camo Recovery Sling is ook getapered uitgevoerd naar onderen toe. Dit betekent dat de vis rechtop blijft liggen, in de beste positie om zich volledig kunnen herstellen.
  Op meer en meer viswateren is het sportvissers niet langer toegestaan om slings mee te brengen waarin vissen bewaard kunnen worden, wat betekent dat een separate weigh sling noodzakelijk is.
  De Camo Recovery Sling is uitgevoerd met vier onafhankelijke, verwijderbare drijflichamen, waarmee je de Recovery Sling snel om kunt vormen tot een weigh sling.
  Hiermee voldoe je niet alleen aan de reglementen van het betreffende viswater, je hoeft hierdoor ook niet apart nog een weigh sling aan te schaffen.
  Wordt geleverd in een 100% hitte gesealde, waterdichte tas, waarmee voorkomen wordt dat er ongewild water weg kan lekken tijdens het transport.

  - Ontworpen met name met een optimale verzorging van de vis in gedachten
  - Super lichtgewicht mesh materiaal dat veel water doorlaat
  - Avid camo patroon op het mesh materiaal
  - Fluorgeel bevestigingskoord met messing schroefdraad en drijflichaam
  - Getaperde uitvoering helpt om de vis rechtop te houden
  - Vier onafhankelijk te verwijderen drijflichamen, zodat je de Recovery Sling snel om kunt vormen tot een weigh sling
  - Wordt geleverd in een 100% hitte gesealde, waterdichte tas

Volg ons

Instagram settings not set