-11%

Electric Outboard Motor BC 2400 12v/24lbs Met Afstandbediening

€325,00AVP * €289,95
Niet op voorraad
 • Overzicht
 • Details
 • De BC 2400 is de perfecte aanvulling op de BC Battleboat, kan echter ook op elke andere bellyboot gemonteerd worden die over een hekspiegel in het juiste formaat beschikt. De snelheid kan met deze unieke, lichte en compacte bellybootmotor eenvoudig d.m.v. de meegeleverde afstandsbediening bediend worden. Middels een druk op de knop kan ze omhoog geklapt worden, de diepte waarop de propeller draait kan op elk punt vastgezet worden. De zeven snelheidsinstellingen bieden de perfecte controle, waarbij het niet uitmaakt of je verticaal, werpend of slepend vist. De 24 lbs stuwkracht brengen je over grote afstanden veilig naar je bestemming, zodat je meer tijd en energie aan het vissen kunt besteden. Overigens bieden we voor het sturen met de hand ook een praktische, 50 cm lange telescopische stang als accessoire aan. Bestelnummer 9926128. Hiermee kun je de motor ook gebruiken op kleine opblaasboten. Brushed Motor: Betrouwbare en bewezen technologie met hoge kwaliteit carbon borstels. Remote Controlled: De functies van de motor zijn op afstand te bedienen. Auto Electronic Protection: Bescherming tegen elektronisch overladen en kortsluiting. Lithium Battery Compatible: Geschikt voor lithium accu’s. Belly Mode: Geschikt voor allerlei soorten bellyboten. Excellent Service: Gouden standaard reparatie en reserve-onderdelen service. Composite Shaft: Lichtgewicht, duurzame composiet stang. Quick Adjust System: Simpele instellingen om de motor te trimmen.

  • TECHNISCHE GEGEVENS: Gewicht 3,8 kg, 12V, lengte schaft 70 cm, maximaal gewicht van de boot 600 kg, stuwkracht 24 lbs bij maximaal 290W.
  • FUNCTIE: Kleine maar krachtige, elektrische buitenboordmotor met snelheidsregeling vooruit in zeven standen middels een afstandsbediening.
  • ZEKER, COMFORTABEL EN EENVOUDIG: Omhoog klappen middels het indrukken van een knop, de diepte waarop de propeller draait en de weerstand bij het sturen zijn traploos in te stellen.
  • IDEALE TOEPASSING: Op een bellyboot, bij gebruik van de extra stuurstang (9926128) kan deze ook probleemloos gebruikt worden op opblaasboten en kleine visboten.