-20%

Carp 1 (3,5m) dobber 0,2g - haak 16 - 0,18mm

€5,70€4,56
In winkelwagen
Voor 17h besteld, volgende dag geleverd
 • Details
 • De nieuwe generatie Carp Pole Rigs van Drennan zijn speciaal ontworpen om u te helpen meer karpers te vangen op de commerciële visserij.
  Ze zijn verkrijgbaar in vier verschillende stijlen. Elke rig is voorzien van hoogwaardige Drennan-componenten en is vakkundig met de hand gebonden in onze eigen fabrieken volgens onze veeleisende specificaties.
  De rigs hebben allemaal een robuuste en verstandig uitgebalanceerde combinatie van hoofdlijn, onderlijn en haak, geconstrueerd met sterke en betrouwbare knopen. Dit zorgt ervoor dat elke Carp Pole Rig zo duurzaam en betrouwbaar mogelijk is. Zelfs de grootte van het schot en de afstand op de lijn is zorgvuldig overwogen voor elke specifieke rig.
  Carp 1, Carp 2 en Carp 3 Pole Rigs komen allemaal op 3,5 meter lijn en de kortere Carp 4 Pole Rig op 3 meter lijn. Dit kan gemakkelijk worden ingekort om te passen bij het zwemmen en de omstandigheden van de dag.
  Elke Carp Pole Rig wordt ook geleverd op een extra sterke hengelopwinder met handige informatie erop gedrukt voor het gemak van referentie.

  Een geweldige allround keuze. De slanke holle Glow Tip met een diameter van 1,5 mm is uitstekend geschikt voor het registreren van schuwe beten van karper, zeelt, brasem en F1's. De maat 16 Wide Gape Pellet-haak is ideaal voor kleine tot middelgrote aas, waaronder maden, casters, suikermaïs en expanderpellets.