Carp 5 Hooker (4m)

 • Details
 • Carp 5 Pole Rigs zijn speciaal ontworpen om u te helpen meer karpers te vangen op commerciële visserij.

  Sportvissers die gewend zijn hun eigen onderlijnen te binden, weten hoeveel tijd het kost om een ​​onderlijn van deze kwaliteit samen te stellen!

  Elke rig is voorzien van hoogwaardige Drennan-componenten en is vakkundig met de hand gebonden in onze eigen fabrieken volgens onze veeleisende specificaties.
  De rigs hebben allemaal een robuuste en verstandig uitgebalanceerde combinatie van hoofdlijn, onderlijn en haak, geconstrueerd met sterke en betrouwbare knopen. Dit zorgt ervoor dat elke Carp Pole Rig zo duurzaam en betrouwbaar mogelijk is. Zelfs de grootte van het schot en de afstand op de lijn is zorgvuldig overwogen voor elke specifieke rig.
  Elke Carp Pole Rig wordt ook geleverd op een extra sterke hengelopwinder met handige informatie erop gedrukt voor het gemak van referentie.
  De rigs zijn verkrijgbaar in maten variërend van .2g tot .8g en zijn verkrijgbaar in zowel Hooker- als Bandit-versies. De Hooker-versies gebruiken een Wide Gape Pellet-haak die ideaal is voor maden, caster, wormen, maïs en expanderpellets. De Bandit-versies zijn vastgebonden met een Carp Hair Rigger-haak en hebben een mini-aasband voor het bevestigen van een verscheidenheid aan aas.