Acolyte Distance Feeder 12ft

€292,95
Toevoegen aan winkelwagen
Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen geleverd
 • Overzicht
 • Details
 • De 12ft Acolyte Distance Feeder hengel is ontworpen voor het vissen op lange afstand en is in staat om grote feeders te werpen met behoud van de visspelende actie. Deze uiterst krachtige hengel is geschikt voor het werpen op lange afstand met feeders tot 3 oz (85g). Met de juiste techniek kunnen afstanden tot 80 meter worden bereikt met een opmerkelijke nauwkeurigheid.
  Veel andere distance feeder modellen worden onevenwichtig en overgeschoten, en lijken in sommige gevallen meer op beach casters dan op feeder hengels! Als gevolg daarvan verliezen ze het tactiele contact en gevoel bij het vissen en resulteren ze in meer hook-pulls.
  In samenwerking met vijfvoudig wereldkampioen Alan Scotthorne en de internationale top wedstrijdvissers Steve Hemingray, Darren Davies en Engeland Feeder Team Manager Dean Barlow, hebben we diverse Acolyte Distance Feeder prototypes uitgebreid in de praktijk getest en aangepast in Engeland en Ierland.
  Het uiteindelijke model combineert met succes de normale feederhengel eisen van beet detectie, gevoeligheid, vis gevoel en balans met ultra lange afstand werpen. Hij biedt ook een fantastische prijs-kwaliteitverhouding in vergelijking met andere modellen, waarvan sommige meer dan twee keer zo duur zijn!
  Optimale mono reellijnen zijn 6lb tot 10lb (2,7kg tot 4,5kg) of 0,08 tot 0,12mm braid. De oversized geleiders helpen bij het gebruik van shock leaders om de benodigde afstand te winnen. De hengel wordt geleverd met 2oz, 2,5oz en 3oz Tips, die ook los verkrijgbaar zijn met 2,5oz testcurves.
  Let op: De reserve Drennan Distance Tips zijn exclusief voor dit model en passen niet op andere Acolyte feederhengels buiten de Distance Feeder Range.