-15%

G Power Carp Hair Rigger Barbless (10 pcs)

Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen geleverd
  • Details
  • De Gamakatsu Power Carp Hair Rigger Light Barbless is een geweldige weerhaakloze klauwhaak die uitstekend inhaakt dankzij de vlijmscherpe chemisch geslepen punt en het 15-graden naar buiten staande oog.
    De wijdere gape of bocht in de vorm van een klauw, resulteert in minder lossers, zelfs onder grote druk. De naar binnen gerichte “off-set” punt biedt daarnaast ook grote voordelen op een ‘bumpy’ bodem. De haak blijft veel scherper dan haken met een rechte punt, omdat hij veel beter beschermd is tegen contact met bijvoorbeeld stenen. De speciale ‘flat forged curved shank’ geeft extra kracht en sterkte.
    De Gamakatsu Power Carp Hair Rigger Light Barbless haak is ideaal voor de riviervisserij of voor de visserijen waarbij meer druk op de vis uitgeoefend moet worden!
    Daarbij heeft de haak een ideale vorm voor vissen met een zachtere bek, zoals vaak voorkomt in de zomer bij een hogere watertemperatuur! De mogelijkheden zijn legio; chod rigs, stiff rigs, hair-rigs, de method-feeder montage en overige vast lood montages, ze zijn allen te knopen met deze haak.