3 Layers Jacket & Bib And Brace Competition

Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen geleverd
  • Overzicht
  • Details
  • We vissen soms in moeilijke weersomstandigheden, wind, regen, kou en vaak tegelijkertijd. De salopette is een essentieel kledingstuk geworden voor de visser en natuurlijk biedt Garbolino je dit vernieuwde accessoire aan. Hieraan toegevoegd is een ultra beschermende jas van het hoofd tot het bekken. Dit overall beschermende pak is ontworpen om u viscomfort en absolute bewegingsvrijheid te geven.
    - Het ademende Garbolino Competition-jack heeft ook 3 beschermingslagen en biedt een optimale waterdichtheid. De capuchon is afneembaar via een ritssluiting. De hoofdrits is bekleed met klittenband om de waterdichtheid op dit gevoelige niveau te bevestigen. Er is ook klittenband om elke pols voor een perfecte pasvorm en een trekkoord in de taille voor hetzelfde doel. De jas is voorzien van 2 buitenzakken met ritssluiting / klittenband en ook een zeer praktisch binnenzakje.
    - De Ademende Garbolino Wedstrijd bib & brace heeft 3 lagen en is volledig waterdicht. Versterkingen worden aangebracht in gevoelige gebieden zoals de kniegewrichten, maar ook in het achterste en kuiten. De buitenzakken zijn voorzien van een ritssluiting maar gevoerd met een klittenbandsluiting. We vinden deze klittenband bij de enkels voor een perfect waterdichte pasvorm. Merk op dat er in elk been een inzetstuk is aangebracht om de doorgang van schoeisel te vergemakkelijken.