-38%

Zitmand D36 Competition Gold Royal Blue 36-51

€799,00AVP*€495,00
Toevoegen aan winkelwagen
Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen geleverd
 • Overzicht
 • Details
 • De 36-51-versie profiteert van een nieuw Royal Blue geanodiseerd chassis met een verfijnd ontwerp. De architectuur zorgt voor meer bewegingsvrijheid voor uw voeten, maar zorgt ook voor een aanzienlijke gewichtsbesparing.

  Dankzij 3 gaten kunt u uw leefnetten op de trede positioneren. Sterker nog, je kunt nu maximaal 2 leefnetten voor je plaatsen door de linker- en rechterpositie te gebruiken. Bovendien wordt het leefnet op zijn plaats gehouden via een rechte mannelijke leefnetsteun.

  Het station bestaat uit 6 poten in diameter 36 voor uitzonderlijke stabiliteit. Het uiteinde van de voet bestaat uit een kogelgewricht waardoor hij zich aan alle terreinomstandigheden kan aanpassen. Bovendien is elk kogelgewricht doorboord, zodat u een antislipverzekering kunt krijgen.

  De dichtheid van het kussenschuim wordt opnieuw geëvalueerd om optimaal comfort te garanderen, zelfs tijdens sessies van meerdere uren.

  We hebben de elementen behouden die de kracht van eerdere versies maakten

  De 6 telescopische poten in D36 zijn relatief lang en meten 56 cm. Aan de andere kant profiteren ze van een verlenging van 30 cm. Voorzien van het bekende PINLOCK sluitsysteem. Dit exclusieve Garbolino-systeem kan tot 1000 kg lading dragen zonder te slippen.

  2 waterpassen op uw chassis geplaatst. Hiermee kunt u uw station perfect positioneren. Dankzij hen kan de praktijk van witvissen worden uitgevoerd zonder het risico op rugpijn als gevolg van een slechte positie.

  Het kussen heeft een geïntegreerde hakblokker. Onder het kussen bevindt zich een zijlade met compartimenten van 30 mm. De compartimenten maken het namelijk mogelijk om alle kleine accessoires die nuttig zijn voor het succes van uw visreis of wedstrijd optimaal op te bergen (sondes, onthakers, tangen, scharen, markers, nylons, loden dozen, enz.).