-29%

Vaste Hengel Euro XS Carp 600 Pack 11.50m

€649,99AVP*€459,00
Toevoegen aan winkelwagen
Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen geleverd
 • Overzicht
 • Details
 • De Euro XS Carp is een volledige nieuwe range die nog betere prestaties aanbiedt.  Deze range is geproduceerd met het beste Japanse Toray carbon wat deze range ongekende mogelijkheden binnen haar klasse biedt aan de visser.  Iedere uitvoering is ontwikkeld om te voldoen aan de hoogste eisen van de moderne wedstrijdvisser.  Deze range heeft een uitstekende reputatie als krachtpatser op de commercials. 

  Alle stokken in de Euro XS Carp serie hebben een monobloc tip met een interne diameter van 4.5mm die voorgemonteerd is met een PTFE interne bush van hoge kwaliteit. Aan het einde van elke sectie 2 bevindt zich een EVA kegel met een PTFE bush om een perfect glijden en bescherming van uw elastieken in twee secties te bieden.  Kits en cupping kits hebben dezelfde lengte om uw visserij echt nauwkeurig te houden. De cup kits zijn voorzien van een PTFE schroefbus die compatibel is met Preston Innovations Kups.  De Euro XS serie is volledig uitwisselbaar met de EURO serie, wat perfect is voor bezitters van Euro stokken.

  De Euro XS Carp 600 is gebaseerd op dezelfde eigenschappen als de 800 en 1000, maar is ontworpen om de grootste vissen te vangen, maar ook om te vissen op de moeilijk bereikbare plaatsen waar veel kracht nodig is! Alle verbindingen zijn versterkt om duurzaamheid en kracht te bieden. Deze krachtige en zeer sterke hengel is responsief en stijf, wat belangrijk is bij het gebruik van een CAD pot en het raken van aanbeten. Wordt geleverd met een C-Drome Roller Pulla bush op de tweede sectie, die tot een maximum van een 4mm elastiek neemt.

  Pack bevat:
  - Euro XS Carp 600 11.5m
  - Spare Top 2 kit
  - Mini Extenstion 3x
  - Deluxe foedraal