Premium Coarse Feed Pellets 1kilo

Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen geleverd
  • Overzicht
  • Details
  • Deze pellet is een veelzijdige keuze voor de allround visserij, waardoor hij bij uitstek geschikt is voor diverse vistechnieken. De 2mm pellets zijn specifiek ontworpen voor method vissen, maar tonen ook uitstekende prestaties wanneer gebruikt met een voederkorf. Daarnaast zijn deze pellets perfect om in de baitband te gebruiken, wat hun veelzijdigheid verder benadrukt.

    Een uniek voordeel van de 2mm pellets is hun snelle voorbereidingstijd; dompel ze ongeveer 2 minuten onder in water, en ze zijn klaar voor gebruik op de method feeder. Deze snelle bereidingswijze bespaart tijd en zorgt ervoor dat je snel kunt reageren op veranderende visomstandigheden, een cruciale factor voor succesvol vissen.

    Bovendien kunnen de 2mm pellets gemengd worden onder het voeder om te gebruiken bij zowel feeder als method vistechnieken. Dit biedt een extra dimensie aan je voerstrategie, waardoor het nog aantrekkelijker wordt voor de vis. De fijne grootte zorgt voor een homogene mix en een geleidelijke afgifte van attractanten, wat essentieel is voor het consistent aantrekken van vissen.

    Kenmerkend voor deze pellets is hun uitzonderlijke waterstabiliteit, waardoor ze langdurig hun vorm en aantrekkelijkheid onder water behouden. Dit maakt ze een ideale keuze voor method-vissen, waarbij duurzaamheid en aantrekkelijkheid essentieel zijn voor het succesvol lokken van vissen.

    Verrijkt met krachtige attractanten zoals visolie en krill, zijn deze pellets ontworpen om een onweerstaanbare aantrekkingskracht uit te oefenen op vis. De combinatie van deze hoogwaardige ingrediënten zorgt ervoor dat vissen vanaf grote afstand worden gelokt, wat de vangstkansen aanzienlijk vergroot. Of je nu kiest voor method vissen, de voederkorf gebruikt, of de voorkeur geeft aan het gebruik in een baitband, deze pellets zijn een verrijking voor elke visserijstrategie.