Vers Gekookte Kikkererwten

 • Overzicht
 • Details
 • Welkom bij Reniers Fishing, waar passie voor vissen en hoogwaardige producten samenkomen! We zijn enthousiast om u ons nieuwste product te presenteren: Ultra verse kikkererwten!

  We hebben onlangs 250kg verse kikkererwten laten bereiden speciaal voor onze klanten. Deze zijn bereid in een 100% steriele omgeving, gegarandeerd door onze betrouwbare partners in de voedselindustrie. Dankzij deze nauwe samenwerking kunnen we u de allerverste kikkererwten aanbieden. Ze zijn zó vers dat we u aanraden ze bij aankomst direct te gebruiken of in de vriezer te bewaren.

  Onze kikkererwten kunnen werkelijk wonderen verrichten, vooral op wateren waar karpers vaak enkel met boilies worden belaagd. Het gebruik van kikkererwten kan een game-changer zijn, door de dressuur te doorbreken. Karpers houden van nature veel meer van zachte, kleinere voerdeeltjes dan van een harde boilie. Wacht niet langer, ontdek nu het ongelooflijke resultaat van dit aas!

  En dat is nog niet alles! We hebben ook een speciale aanbieding voor u. Bij een bestelling vanaf 10 kilo zorgen wij dat uw kikkererwten voorzien worden van een smaak naar keuze. Hierbij kunt u kiezen uit:

  Tutti Frutti (onze huisaanrader!)
  Monster Crab
  Strawberry
  Scopex
  Ervaar de ongeëvenaarde versheid en onweerstaanbare aantrekkingskracht van onze kikkererwten! Bestel nu en haal uw voordeel bij Reniers Fishing, uw betrouwbare partner voor al uw hengelsportbehoeften.