Artikelen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Dont have an account? Registreren
Deze volledig natuurlijke vloeistof wordt gemaakt van gefermenteerde ansjovis met toevoeging van zout en suiker, wat een zeer scherp eindproduct oplevert. Onze versie is van menselijke kwaliteit, afkomstig uit de Thaise keuken, waardoor het een van de beste beschikbaar is. Het gebruik van de vissaus is eindeloos, het is een geweldige toevoeging aan elk deegmengsel, en kan direct na het koken worden toegevoegd. Omdat het zo'n dunne vloeistof is, is het zeer goed oplosbaar, en dus verspreidt het aantrekkingskracht extreem snel wanneer het in water wordt ondergedompeld. Het dunne karakter leent zich ook voor het weken van boilies, omdat de vloeistof tot in de kern doordringt en een langzame afgifte van prikkelende visachtige attractie geeft.
Gefermenteerd ansjovisextract met toegevoegd zout en suikersKrachtige toevoeging aan deeltjes tijdens de bereidingPerfect voor het glaceren van boilies en pelletsGeschikt voor menselijke consumptiePVA-vriendelijk