3000 Attractive (1 Kilo)

Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen geleverd
 • Details
 • 3000 Attractive is een zeer succesvolle en complete serie lokvoer die de vissen snel naar de voerplek lokt.  Alle samenstellingen in de serie 3000 Attractive zijn rijk aan gemalen granen.  Het resultaat: snelle reactie, nog effectiever, nog selectiever.  Dit voer gaat u volle leefnetten opleveren!

  * Brasem: Dankzij de rijke granensamenstelling is dit een zeer selectief brasemvoer.  De lichte kleur creëert een opvallende plek op de bodem, waarin brasem snel en actief op zoek gaan naar aas en voerdeeltjes die hen interesseren.

  * Karper: Karpers zijn gek op granen en zullen niet aan dit lokvoer kunnen weerstaan!  Met zorg samengesteld is deze granencocktail zeer efficiënt om karpers te lokken en langdurig op uw voerstek te houden.

  * Vijver:  Ideale samenstelling om in stilstaand water te vissen, hetzij op zichzelf of gemengd met een ander lokvoer uit de serie.  Geeft snel voerdeeltjes vrij en trekt alle vissoorten aan.

  * Voorn: Dit donkerbruine, met granen verrijkt lokvoer, is een echte favoriet van voorns.  Werkt snel na introductie en laat attractieve deeltjes vrij die de voorns naar uw stek lokken, waar ze langer blijven en geïnteresseerd door de stukjes graan actief in het lokvoer op zoek gaan naar meer.

  * Grote voorn:  Lokover met een grotere korreel dan de Voorn, uit dezelfde serie om de grote exemplaren te secteren.  Lichtbruine kleur.