Partikels

Toon 1 - 24 van 37
More filters

Bij Reniers Fishing zijn we trots op onze uitgebreide selectie van huisgemaakte partikelmixen, speciaal ontwikkeld voor de veeleisende visser. Onze mixen worden zorgvuldig samengesteld met hoogwaardige ingrediënten om de aantrekkingskracht en voedingswaarde te maximaliseren, zodat je de beste resultaten behaalt bij het vissen op karper en andere vissoorten.

Wat zijn partikelmixen?

Partikelmixen bestaan uit een verscheidenheid aan granen, zaden en peulvruchten die samen een onweerstaanbare voerplek creëren voor vissen. Onze mixen bevatten onder andere maïs, tarwe, hennep, tijgernoten, kikkererwten en boekweit. Elk ingrediënt wordt gekozen vanwege zijn unieke eigenschappen en voordelen voor de visserij.

Waarom kiezen voor onze huisgemaakte partikelmixen?

  • Hoogwaardige ingrediënten: Wij selecteren alleen de beste granen en zaden om ervoor te zorgen dat onze mixen de hoogste kwaliteit hebben. Elk ingrediënt wordt zorgvuldig gecontroleerd om de versheid en voedingswaarde te waarborgen.
  • Optimale samenstelling: Onze mixen zijn samengesteld om een uitgebalanceerd en voedzaam voedselaanbod te bieden dat vissen aantrekt en vasthoudt op de voerplek.
  • Gemakkelijk in gebruik: Volg onze eenvoudige gebruiksinstructies voor het weken en koken van de mixen om de maximale effectiviteit te garanderen.
  • Veelzijdigheid: Onze partikelmixen zijn geschikt voor verschillende vismethoden, waaronder het gebruik met vaste hengels, werphengels en in PVA-zakjes en -netjes.

Gebruikstips voor onze partikelmixen:

  1. Weken: Laat de mix 24 uur in water weken. Dit proces zorgt ervoor dat de granen en zaden volledig gehydrateerd zijn, wat de verteerbaarheid voor de vis verbetert.
  2. Koken: Kook de mix vervolgens grondig. Dit maakt de ingrediënten nog aantrekkelijker voor de vis en verhoogt de voedingswaarde.
  3. Extra tip: Het kookvocht van onze mixen kan worden gebruikt om uw stickmix mee klaar te maken, wat extra aantrekkingskracht aan uw aas geeft.

Onze populairste partikelmixen:

  • Partikel Megamix Dry 3kg: Een veelzijdige mix van maïs, tarwe, hennep, tijgernoten, kikkererwten en boekweit. Perfect voor het vissen op karper en ideaal voor zowel vaste hengels als werphengels.

Kies voor Reniers Fishing partikelmixen en ervaar de voordelen van onze huisgemaakte kwaliteit. Onze mixen helpen je niet alleen om meer vis te vangen, maar zorgen ook voor een gezonde en evenwichtige voeding voor de vissen. Bestel vandaag nog en til je viservaring naar een hoger niveau!