Reisspinhengel Vendetta V3 (4 delen)

Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen geleverd
 • Overzicht
 • Details
 • In de wereld van de hengelsport, waar kwaliteit en precisie het verschil maken tussen een goede en een onvergetelijke visdag, introduceert Abu Garcia met trots de Vendetta hengelserie. Deze serie staat symbool voor de perfecte fusie van geavanceerde technologie en ongeëvenaarde vakmanschap, ontworpen om aan de hoogste verwachtingen van elke visser te voldoen.

  Exclusieve 30T Carbon Blanks: Lichtgewicht, Sterk en Gevoelig

  Elke Vendetta hengel is vervaardigd met behulp van hoogwaardige 30T carbon blanks, wat resulteert in een uitzonderlijke gevoeligheid die elke subtiele aanbeet detecteert. Dit hoogwaardige materiaal garandeert niet alleen een verbluffende kracht en duurzaamheid, maar ook een ongekende lichtheid. Het maakt de Vendetta hengels ideaal voor lange visdagen, waarbij comfort en vermoeidheidsvermindering cruciaal zijn.

  Innovatieve IntraCarbon™ Technologie: Robuust Zonder het Extra Gewicht

  Abu Garcia's IntraCarbon™ technologie is een gamechanger. Deze technologische innovatie verweeft dunne carbonvezels binnen de blank, waardoor de hengel versterkt wordt zonder dat er extra gewicht aan toegevoegd wordt. Dit zorgt voor een ongekende duurzaamheid en weerstand tegen de extreme krachten die tijdens het vissen worden uitgeoefend.

  Ultra-lichtgewicht Carbon Molenhouder: Ontworpen voor Prestatie en Comfort

  De molenhouder, strategisch vervaardigd uit carbon, biedt niet alleen een stevige grip op uw molen, maar draagt ook bij aan de algehele lichtgewicht ervaring van de hengel. Dit ontwerp zorgt voor een naadloze integratie tussen hengel en molen, wat resulteert in betere controle en gevoeligheid tijdens het binnenhalen van uw vangst.

  Geavanceerde LS Zirconium Geleideogen en Hoge Dichtheid EVA Handvatten

  Elke Vendetta hengel is uitgerust met roestvrijstalen LS Zirconium geleideogen, die niet alleen roestbestendig zijn, maar ook bijdragen aan een soepele en efficiënte lijngeleiding. Daarnaast zorgen de handvatten van hoge dichtheid EVA voor een comfortabele en stevige grip, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden.

  Compact en Reisvriendelijk: De Ideale Reishengel

  Met een ontwerp dat niet alleen uitblinkt in prestaties maar ook in draagbaarheid, is de Vendetta hengelserie de ultieme keuze voor de avontuurlijke visser. De vierdelige constructie maakt deze hengels buitengewoon compact en gemakkelijk mee te nemen op al uw visreizen.

  Een Synoniem voor Prestatie en Visplezier

  De Vendetta hengelserie van Abu Garcia is meer dan alleen een hengel; het is een belofte van grote prestaties, ongeëvenaard visplezier en de zekerheid dat u altijd voorbereid bent op wat de natuur u ook voor de voeten werpt. Ontdek nu de Vendetta hengelserie en til uw viservaring naar een hoger niveau.