Hengel Exodus Pro

 • Overzicht
 • Details
 • De Exodus range staat bekend om haar buitengewone performance, super kwaliteit en exceptioneel veel waarde voor het geld. recente technologische ontwikkelingen hebben het mogelijk gemaakt om de volgende generatie te ontwikkelen: Exodus Pro. Kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn.
  De Exodus Pro hengels zijn gebouwd op high modulus, lichtgewicht carbon blanks en afgewerkt met 3k wikkelingen, waardoor ze er aantrekkelijk uitzien voor mensen met een beperkt budget.
  De range bestaat uit twee 3,00 meter lange hengels met een testcurve van 3 lb, wat perfect is voor het stalken en het bevissen van kleine wateren, en van 3,50 lb, wat optimaal is voor situaties met veel obstakels en voor toepassingen waarbij zwaardere loodgewichten noodzakelijk zijn.
  De 3,00 meter lange Spod/Marker hengel rondt de 3,00 meter range aan hengels af, het is een hengel die perfect te gebruiken is voor mensen die de voorkeur geven aan kortere hengels of op stekken waar je weinig ruimte hebt.
  Deze worden aangevuld door meerdere, 3,60 meter lange hengels met een testcurve van 3, 3,25 en 3,50 lb, plus eveneens een gecombineerde Spod/Marker hengel; dus wat je voorkeuren of vereisten ook mogen zijn, er is een hengel voor jou in de Exodus Pro range.
  Alle Exodus Pro hengels zijn afgebouwd met hoge kwaliteit onderdelen, gematigde graphics, lijnclips, laser gegraveerde butt caps & hoge kwaliteit carbon.
  De Exodus Pro hengels hebben een snelle actie bij het werpen en de top staat na de worp direct weer stil, iets wat bij hengels in deze prijsklasse eerder zelden voorkwam.
  De actie tijdens het drillen is direct reagerend en toch vergevend onder de top, hierdoor behoud je de controle tijdens de dril en ben je steeds in het voordeel ten opzichte van je opponent.

  - Onnavolgbare waarde voor het geld
  - Perfect voor degenen met een beperkt budget
  - High modulus, lichtgewicht carbon met een 3k wikkeling
  - Hoge kwaliteit componenten van begin tot eind
  - Stijlvolle en toch terughoudende esthetica