Revolve Sleeping Bag

€67,95
Niet op voorraad
 • Overzicht
 • Details
 • Maak uw outdoor slaapervaring buitengewoon comfortabel met de Revolve slaapzakken. Deze slaapzakken zijn ontworpen om compact en lichtgewicht te zijn, zonder in te leveren op het comfort en de warmte die essentieel zijn voor een goede nachtrust in de buitenlucht.

  Kenmerken en Voordelen:

  Waterafstotend Materiaal: De buitenkant is gemaakt van een 20.000mm waterafstotend camo Rip-Stop materiaal dat u droog houdt zonder de noodzaak van een extra waterdichte hoes. Dit vermindert de bulk en maakt de slaapzak ideaal voor alle soorten avonturen.

  Drie Seizoenen Rated: Perfect voor gebruik in de lente, zomer en herfst. Of u nu gaat kamperen in het bos of een festival bezoekt, deze slaapzak zorgt voor optimale isolatie en comfort.

  Compact en Lichtgewicht Ontwerp: Eenvoudig mee te nemen zonder dat het veel ruimte in beslag neemt, wat deze slaapzakken ideaal maakt voor wandelaars en backpackers.

  Luxueus Hollow-Fill Binnenwerk: De binnenkant van de slaapzak is gevuld met een luxueuze holle vezel die zorgt voor maximale isolatie en comfort.

  Gladde Polyester Binnenkant: Biedt maximaal comfort tijdens warme omstandigheden en zorgt ervoor dat u niet aan de slaapzak plakt.

  Tochtstroken: Geïntegreerd in het ontwerp om koude lucht buiten te houden en warmte binnen te houden.

  Gehoekte Top en Bodem: Zorgen voor een veilige bevestiging aan uw slaapoppervlak, zodat de slaapzak niet verschuift tijdens het slapen.

  Centrale Riem: Voor het vastzetten aan bedstoelen, wat ideaal is voor vissers of kampeerders die maximale stabiliteit willen.

  Hoogwaardige Crash Ritsen: Gebruikt over de hele lengte voor duurzaamheid en gemakkelijke toegang.

  Twee Maten: Beschikbaar in Standaard en XL om te passen op standaard en grotere bedstoelen. De standaardmaat meet 8 x 85 x 210 cm en de XL maat 8 x 100 x 210 cm, met respectievelijk een gewicht van 3.0 kg en 3.2 kg.

  Verrijk uw kampeeruitrusting met de Revolve slaapzak, de perfecte combinatie van comfort, functionaliteit en duurzaamheid. Bezoek onze webshop en bestel vandaag nog om klaar te zijn voor uw volgende avontuur!