Screen House 4D Peaked Skull Cap

€99,99
Toevoegen aan winkelwagen
Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen geleverd
 • Overzicht
 • Details
 • De Screen House 4D Peaked Skull Cap kan bevestigd worden aan elk van de standaard formaat Screen House shelters, uit het heden of verleden.  De Skull Cap bedekt het belangrijkste deel van het dak van het Screen House, hierdoor wordt de condensatie verminderd en de isolatie verbeterd.
  De Skull Cap is ook voorzien van een piek met een nieuw ontworpen supportsysteem, waardoor er meer stabiliteit geboden wordt dan ooit tevoren. Wanneer de piek niet gebruikt wordt, kan ze snel en gemakkelijk opgerold en opgeborgen worden.
  De Screen House 4D Peaked Skull cap is snel en eenvoudig te bevestigen aan elke standaard formaat Screen House dankzij de Velcro bevestigingsriemen.
  Wanneer de Skull Cap gebruikt wordt in combinatie met de Screen House 4D, dan kunnen de Velcro riemen simpelweg aan de speciaal ontworpen hoekblokken vastgezet worden.
  Bij het gebruik van alle andere standaard formaat Screen Houses, kun je simpelweg de Twist Lock Pole Attachments vast zetten aan elk van de stokken in de hoeken en hier de Velcro doorheen halen.

  Compatibel met Screen House 4D, 3D, RT & MK1
  De piek kan opgerold worden
  Velcro bevestiging
  Compact en lichtgewicht
  Gemakkelijk te vervoeren
  Eenvoudige Twist Lock Pole Attachment
  Snel en eenvoudig aan te brengen