Stormshield Bedchair Bag

€69,95
Toevoegen aan winkelwagen
Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen geleverd
 • Overzicht
 • Details
 • In onze exclusieve productlijn bieden we twee volledig waterdichte Bedchair Bags aan die ontworpen zijn om uw Bedchair of Sleep System te beschermen tegen de elementen tijdens het transport naar en van uw visplek. Deze Bedchair Bags zijn de ideale keuze voor vissers die een boot gebruiken om hun uitrusting tijdens de sessie te vervoeren.

  Belangrijkste Kenmerken

  • Volledig Waterdicht: Beide Bedchair Bags in ons assortiment zijn volledig waterdicht, waardoor uw Bedchair of Sleep System altijd droog en beschermd blijft, ongeacht de weersomstandigheden.

  • Twee Modellen: We bieden zowel een standaard model als een XL model aan, zodat u de perfecte maat kunt kiezen die past bij uw uitrusting.

  • Schouderriem en Handgrepen: Zowel de standaard als de XL modellen zijn uitgerust met een schouderriem en draaghandgrepen, wat het transport nog gemakkelijker maakt. Of u nu uw uitrusting te voet of per boot verplaatst, deze Bedchair Bags zijn ontworpen voor ultiem gebruiksgemak.

  Voordelen van Onze Bedchair Bags

  1. Maximale Bescherming: Dankzij de waterdichte materialen en stevige constructie bieden onze Bedchair Bags maximale bescherming voor uw waardevolle visuitrusting.

  2. Gemakkelijk Transport: Met de schouderriem en draaghandgrepen kunt u uw Bedchair of Sleep System moeiteloos van en naar uw visplek vervoeren, zelfs wanneer u een boot gebruikt.

  3. Duurzaam en Betrouwbaar: Onze Bedchair Bags zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen intensief gebruik en de zwaarste weersomstandigheden.

  Waarom Kiezen voor Onze Bedchair Bags?

  Voor vissers die waarde hechten aan de bescherming en het gemak van hun uitrusting, zijn onze volledig waterdichte Bedchair Bags de perfecte oplossing. Met hun doordachte ontwerp en praktische functies maken ze het transport van uw Bedchair of Sleep System eenvoudig en zorgeloos.

Volg ons

Instagram settings not set