Red Range Carp Feeder

  • Overzicht
  • Details
  • De Red Range 9ft Mini is een ideale keuze voor het werpen van bommen en feeders tot 25 meter bij het vissen op brasem, zeelt, F1 en wedstrijdkarper tot 8 pond. Deze zeer voordelige hengel wordt geleverd met twee push-in slow taper glazen Feeder Tips van 1oz en 2oz voor het registreren van de meest schuwe aanbeten. Hij kan ook gemakkelijk in tweeën worden gevouwen voor transportgemak. De lengte van 2,74 m maakt het een uitstekende keuze voor krappe zwemmogelijkheden. De korte lengte maakt het ook mogelijk om vis veel dichter bij de oever te brengen zonder dat u zich zo ver hoeft uit te strekken om ze te vangen. Korte hengels als deze zijn steeds populairder geworden voor het nauwkeurig uitwerpen naar de overkant van smalle "slangenmeren". Deze hengels blinken ook uit bij het vissen op een feeder op enkele meters van de oever - maar zorg ervoor dat je deze tactiek gebruikt in combinatie met een vrijloopmolen of een slappe koppeling, want de aanbeten kunnen explosief zijn! Ideaal voor reellijnen van 4lb tot 8lb en haaklengtes van 3lb tot 6lb en feeders tot 30g. Een geweldige hengel om in je arsenaal te hebben als de vis dicht bij je voer.
    De Red Range 10ft Carp Feeder hengel is ontworpen voor de commerciële karpervisserij waar de volgende vis een kleine voorn of een karper met dubbele cijfers kan zijn. Het 10ft (3,05m) model heeft een donkere, bordeaux rode afwerking met een kurk en duplon handvat, schroef-down reel seat en een nette keepring, en biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Deze veelzijdige carbon blanks zijn lichtgewicht en goed uitgebalanceerd met een prachtige actie die stijf genoeg is om nauwkeurig te werpen, maar vergevingsgezind genoeg om een perfecte schokdemper te zijn en haaktrekken te voorkomen. Naarmate de kracht van de hengel toeneemt, is het spelen met zelfs kleine karpers en zilvervisjes een plezierige ervaring, maar de hengel is nog steeds in staat om grotere hard vechtende karpers met gemak te landen. Deze versie is geschikt voor reellijnen van 4lb tot 7lb (normaal 0,18mm tot 0,23mm) en wordt geleverd met tips van 1,5oz en 2oz testcurve. Hij zal kleine tot middelgrote feeders tot 30 meter gemakkelijk en nauwkeurig werpen en de kortere lengte is perfect voor kleinere zwems waar de ruimte om te werpen en te vissen beperkt is.
    De Red Range 11ft Carp Feeder hengel is ontworpen voor de commerciële karpervisserij waar de volgende vis een kleine voorn of een karper met dubbele cijfers kan zijn.
    Het 11ft (3,35m) model heeft een donkere, bordeaux rode afwerking met een kurk en duplon handvat, schroef-down reel seat en een nette keepring, en biedt waar voor je geld. Deze veelzijdige carbon blanks zijn lichtgewicht en goed uitgebalanceerd met een prachtige actie die stijf genoeg is om nauwkeurig te werpen, maar vergevingsgezind genoeg om een perfecte schokdemper te zijn en haaktrekken te voorkomen. Naarmate de kracht van de hengel toeneemt, is het spelen met zelfs kleine karpers en zilvervisjes een plezierige ervaring, maar de hengel is nog steeds in staat om grotere hard vechtende karpers met gemak te landen. Het 11ft model is een iets zwaardere versie met aanbevolen reellijnen van 5lb tot 8lb (0,20mm tot 0,25mm) en heeft slow taper glas quivertips van 2oz en 3oz. Door de sterkere hengel en de zwaardere top is hij in staat om grotere feeders tot ongeveer 40 meter ver te werpen zonder in te boeten op nauwkeurigheid en actie van de vis.