-10%

Fatboy’s 2 In 1 Bait Hook & Attracts 10mm (195g)

€4,25AVP * €3,82
Niet op voorraad
 • Overzicht
 • Details
  • Superaantrekkelijke haakbare 10mm pellets voor grotere vissen
  • Meer dan 250, 10mm pellets in elke 195g zak voor slechts € 2,99
  • Geladen met Sensate™ Visversneller voor onmiddellijke actie
  • Haak direct met totale haakgreep - geen boren of banden nodig
  • Fjuka's unieke flexibele formule: maakt maden, brood of maïs

  De perfecte instant-werking: al het Fjuka aas wordt gevoed door een speciale combinatie van lokstoffen die bekend staat als Sensate™. De micro lokstoffen in Sensate™ verspreiden zich verder, dragen sneller en geven 3000 keer meer smaak en aroma af dan gewone lokstoffen op oliebasis.

  Vangsten op meren, rivieren en kanalen: ongelooflijk flexibel en eenvoudig te gebruiken - beginners gewoon haken en gaan zonder weken of andere voorbereiding nodig, terwijl ervaren vissers vinden het een onvervangbaar onderdeel van hun arsenaal.

  Uitstekende vangstpercentages: getest door duizenden vissers en bewezen een match-winning aas. Fjuka 2in1 is onweerstaanbaar voor riviervissen, zeelten en exemplaren waaronder karper, brasem, vlagzalm, barbeel, rietvoorn, zeelt, forel, F1's en kroeskarpers. 

  Superlang houdbaar: er zitten meer dan 250 10mm pellets in elke zak en eenmaal geopend blijft Fjuka tot 12 maanden zacht. (Bewaar de pellets in een verzegelde zak of container - ze drogen hard uit als de verpakking niet opnieuw wordt verzegeld). 

  Alleen menselijke ingrediënten: Fjuka 2in1 is gemaakt van alleen hoogwaardige ingrediënten. Er zitten geen kunststoffen, gommen, wassen of harsen in. Het is gewoon gezond, voedzaam voedsel waar vissen dol op zijn (tarwe- en maïsmeel, zetmeel en eiwitten met suikers en een beetje zout).