Pack Euro G Champion Carp Power 11.50m

€395,00
Toevoegen aan winkelwagen
Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen geleverd
  • Overzicht
  • Details
  • De Garbolino Euro G Champion Power maakt deel uit van een nieuwe generatie grote hengels voor sportvissers. Ontwikkeld voor vissers die een technisch en betaalbaar product willen. Een hengel die moet worden aanbevolen aan hen die hun eerste stappen in de competitie willen zetten, in dit geval voor hen die de carpodrome wedstrijden ontdekken.  De Garbolino Euro G Champion Power is een betrouwbare, hoogwaardige en vooral veelzijdige hengel voor het efficiënt vissen op karper op alle soorten waterwegen (kanalen, vijvers en rivieren). Zijn kracht en robuustheid, dankzij de HR/MI carbonconstructie, zullen hem ook in staat stellen om bedieningsfouten voor de minder ervaren vissers te wissen en op te vangen.
    Dit is een degelijk en betrouwbaar product voor een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

    Pack Euro G Champion Power 11.5m:
    De Garbolino Euro G Champion Power is verkrijgbaar in een pack-versie. De pack versie is ontworpen voor de karpervisserij. Het pakket bestaat uit een 11,5m hengel, twee 2-delige K2 Express Power ELC kits (2,65m), een 2-delige K2 cup kit, een mini extensie en een foedraal.
    De twee Express Power ELC kits hebben een puller slot aan de basis van sectie 2 waarmee je het elastiek kunt vastpakken om de mooiste exemplaren gemakkelijker te laten landen.
    De hengel en de kits worden geleverd in beschermende kokers.

    Pack Bevat

    1 x vaste hengel 11.50m
    2 x Fightingkit K2
    1 x Cuppingkit
    1 x Mini Extension
    1 x Foedraal