-3%

A-Class Power Pole Pack 13.00m

€749,95AVP*€725,00
Toevoegen aan winkelwagen
Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen geleverd
  • Overzicht
  • Details
  • De A-Class serie is sinds de release in 2021 ongelooflijk populair. Deze uitgebreide serie bestaat uit een brede selectie producten voor de visser die opzoek is naar de beste kwaliteit op een zeer interessant prijsniveau. Na het enorme succes hiervan zijn we zeer verheugd om de lancering van de A-Class vaste hengels aan te kondigen.

    Deze serie bestaat uit vijf hengels, variërend van een korte 5.5m Margin hengel tot een 13m hengel.
    Allemaal zijn ze ontworpen om een breed scala aan visomstandigheden aan te kunnen.

    De A-Class hengels zijn vervaardigd met behulp van Zero 400 Tensile Carbon, een supersterk carbon dat een perfecte balans biedt tussen duurzaamheid en prestaties. Guru heeft twee verschillende afwerkingen gebruikt op de A-Class hengelserie, om ervoor te zorgen dat de hengels een optimale efficiëntie en prestatie hebben. De achterste delen hebben een super gladde en strakke afwerking en de andere delen hebben een frictievrije matte afwerking. Beide zullen voorkomen dat de hengel gaat plakken wanneer deze nat is.

    Een kenmerk om de stijfheid en prestaties te verbeteren is de toevoeging van het Guru Performance Point Alignment System.
    Zodra de punten zijn uitgelijnd, verstevigt dit de ruggengraat van het carbon en zorgt voor optimale prestaties van de hengels.

    De True Length Extensions vormen een belangrijk onderdeel van de A-Class hengelserie. Deze zorgen ervoor dat de hengels precies de opgegeven lengte hebben. Dit is een belangrijk kenmerk dat Guru heeft overgebracht van de bekende Aventus hengelserie.
    Deze True Length Extensions zijn gemaakt met dezelfde carbon en hebben versterkte uiteindes om beschadiging tijdens het aanslaan te voorkomen.

    De hengels zijn standaard voorzien van PTFE busjes. Daarnaast zijn de Match Power en Carp Power topkits voorzien van side puller busjes in het tweede deel. Er hoeft dus enkel nog elastiek in geplaatst te worden. Met deze geweldige eigenschappen zijn de A-Class hengels een uitstekende keuze voor elke visser die op zoek is naar kwaliteit en betaalbaarheid.

    Pack Bevat

    • Hengel van 13,0 m (meegeleverd met 4,7 mm generieke Match Power Kit)
    • Echte verlenging van 13 m
    • 11,5 m ware extensie
    • 1 x 4,7 mm generieke Match Power-kit
    • 2 x 5,8 mm generieke Carp Power Kit
    • 1 x generieke cuppingkit

    Geleverd in doorzichtige PVC-buizen met oranje Guru-doppen