Method & Feeder Competition Pellets 1 Kilo

Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen geleverd
  • Overzicht
  • Details
  • Deze nieuwe vismeelpellet, exclusief ontwikkeld en verdeeld door Reniers Fishing, is ideaal voor gebruik met de method feeder of voerkorf. Dankzij de perfecte samenstelling, inclusief visolie en vismeel, en een robuuste vorm die niet oplost in water, garandeert deze pellet uitstekende vangsten. De pellet behoudt zijn vorm zelfs na onderdompeling en is verrijkt met alle essentiële voedingsstoffen die vissen nodig hebben.

    Je kunt deze pellet al een dag van tevoren twee uur onder water plaatsen zodat hij het water opzuigt en vasthoudt, klaar voor gebruik de volgende dag. Dit maakt het een praktische optie voor drukke vissers. Daarnaast is de pellet ook ideaal voor het vissen met de vaste stok, als voer voor het cuppen.

    We bieden deze pellet aan in verschillende smaken, geschikt voor diverse visserijen zoals karper en brasem. Met een hoog eiwitgehalte van 31% en verrijkt met visolie en vismeel, is deze pellet bijzonder aantrekkelijk voor zowel karper als brasem, en daarmee een veelzijdige keuze voor diverse visomstandigheden.

    Daarnaast wordt deze pellet exclusief door Reniers Fishing verdeeld, waardoor je iets unieks en exclusiefs aan het water hebt. Hiermee kun je je onderscheiden van andere vissers en je viservaring verrijken.

    Bij de afbeeldingen vind u enkele fotos van de gevangen exemplaren met deze pellet.