Aero BB C5000

€64,99
Toevoegen aan winkelwagen
Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen geleverd
  • Overzicht
  • Details
  • De Aero BB is een uitstekende keuze voor witvissers die op zoek zijn naar een betaalbare, maar betrouwbare molen. Deze veelzijdige molen met slip voorop is geschikt voor zowel dobber- als feedervissen en is uitgerust met een anti-reverse functie. Het ontwerp sluit naadloos aan bij de verschillende Shimano Aero witvishengels, wat zorgt voor een perfecte balans en uitstraling.

    Of je nu feedert op grote vissen zoals karper, zeelt of brasem, de Aero BB is beschikbaar in drie maten (3000, 4000 en 5000) om alle witvissituaties te dekken. Feedervissers zullen de gebruiksvriendelijke ronde metalen lijnclip waarderen, die ideaal is voor gevlochten lijn en zorgt voor nauwkeurige en consistente worpen naar dezelfde voerplek.

    De slanke XT-7 G-Free body herbergt hoogwaardige Shimano-componenten, inclusief het koud gesmede Hagane Gear en het X-Ship systeem. Deze combinatie staat bekend om zijn krachtige en efficiënte binnenhalen van bijvoorbeeld voerkorven en biedt langdurige betrouwbaarheid zodat je molen altijd topprestaties levert.

    Bijkomende opvallende kenmerken zijn de AR-C-spoel, vervaardigd uit koud gesmeed aluminium, die optimale werpprestaties en lijnbeheer garandeert. De slinger is direct in het hart van de molen geschroefd voor een spelingvrije directheid. En alsof dit alles nog niet genoeg is om je te overtuigen van de kwaliteit en ongeëvenaarde waarde van de Aero BB, wordt elk model geleverd met een gratis spoelreducer om de lijncapaciteit van de molen aan te passen, waardoor alle modellen perfect zijn voor zowel mono- als gevlochten hoofdlijnen.

    Specificaties Aero BB C5000:
    - Maximum Slip Kracht: 11 kilo
    - Gewicht: 285g
    - Lijn capaciteit: 0.35mm-175m; 0.40mm-120m
    - Lijn opspoel rotatie: 80cm
    - Slinger lengte: 55mm
    - Kogellagers 3/1