Baitrunner DL FB 4000

€93,95
Toevoegen aan winkelwagen
Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen geleverd
  • Overzicht
  • Details
  • De Baitrunner DL neemt een prominente plaats in binnen het middensegment van de 'mini' Baitrunner molenreeks. Deze serie combineert hoogwaardige technologie met een stijlvolle rookgrijze behuizing, wat het tot een favoriet maakt onder vissers. De 'DL' staat bekend als een uitmuntende keuze voor zowel feeder- als gespecialiseerde vissers die op zoek zijn naar een molen met een vrijloopmechanisme.

    Deze compacte 'mini' Baitrunner molens zijn samengesteld uit de beste onderdelen en voldoen aan de wereldberoemde kwaliteitsnormen van Shimano. Toch zijn ze geprijsd op een manier die je aangenaam zal verrassen. Voor de visser die een compacte molen zoekt met een vrijloopfunctie, voor feeder- of specimenvisserij, biedt een authentieke Shimano Baitrunner ongeëvenaarde waarde.

    Enkele opmerkelijke eigenschappen omvatten een XT-7 body en rotor, een aluminium spoel en een XT-7 reservespoel, evenals Floating Shaft II technologie. In de loop der jaren is de DL-versie bijzonder populair geworden onder wedstrijdvissers die zich bezighouden met het feedervissen. De vrijloop Baitrunner-functie biedt een aanzienlijk voordeel doordat je de hengel kunt oppakken en in positie kunt brengen voordat je de slip, die handig aan de voorkant van de spoel is geplaatst voor precieze spanningscontrole, activeert.

    Als je dus op zoek bent naar een betrouwbare, functionele en stijlvolle molen die je viservaring naar een hoger niveau tilt, dan is de Baitrunner DL van Shimano de ideale keuze. Kies voor kwaliteit en prestatie, kies voor de Baitrunner DL voor jouw volgende visavontuur.