Catana FI 1000

€39,99
Toevoegen aan winkelwagen
Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen geleverd
  • Overzicht
  • Details
  • De Catana is de nieuwste versie van een klassieker van Shimano. Deze molen biedt uitzonderlijke waarde voor uw geld en is zowel geschikt voor zoetwater- als kustvisserij in zout water. Het is een veelzijdige spinmolen die ingezet kan worden voor allerlei vormen van zoetwatervisserij.

    Als u op zoek bent naar een betaalbare zoetwater spinmolen, dan is de Catana een optie die u zeker niet mag over het hoofd zien. Ideaal voor een breed scala aan vismethoden, van licht- en middelzwaar kunstaasvissen tot match- en feedervissen. De ingetogen uitstraling ziet er fantastisch uit en de prestaties zijn opmerkelijk voor een molen in deze prijsklasse. Combineer de Catana met een Shimano hengel uit het lage of middelhoge prijssegment en u heeft een geweldige combinatie waar u trots op zult zijn en die u graag zult gebruiken.

    Bij gebruik zult u onmiddellijk de verbeterde balans opmerken, geproduceerd door Shimano's nieuwste G-Free body design. Dit ontwerp vindt u terug in de allerbeste Shimano molens en maakt vissen over een langere periode gemakkelijker. De soepelheid die u ervaart komt voort uit een combinatie van 3 Shimano roestvrijstalen kogellagers plus een rollager, wat een probleemloze prestatie garandeert, zelfs bij het drillen van de grootste vissen. Net als bij de topmolens van Shimano, heeft de aluminium spoel een AR-C ontwerp, wat in combinatie met Varispeed II lijnlegging de werpafstand en -nauwkeurigheid verbetert, met zowel mono- als gevlochten lijnen.

    Misschien wel de moeilijkste beslissing die u moet nemen, is welke maat Catana u kiest. Er zijn 7 modellen beschikbaar, inclusief de snelle ‘HG’ versies, variërend van de kleinste maat 1000 geschikt voor licht ‘finesse’ vissen tot de grootste maat 4000, perfect voor grotere kunstaas en zwaar feedervissen. Welke u ook kiest, de Catana garandeert u vele uren visplezier en opwinding.

    Versie 1000 Specificaties:

    • Gewicht (g): 230
    • Lijnteruggave per slingeromwenteling (cm): 66
    • Overbrengingsverhouding: 5
    • Lijncapaciteit / Nylon Mono (mm-m): 0.18-170, 0.20-140, 0.25-90
    • Totaal aantal kogellagers: 3/1

    Of u nu een ervaren visser bent of net begint, de Catana is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar kwaliteit, veelzijdigheid en waarde.