Rolspeld met Koord

€2,75
Toevoegen aan winkelwagen
Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen geleverd
 • Overzicht
 • Details
 • De Pin On Reel is een onmisbare tool voor elke visliefhebber. Dit compacte en handige apparaat is ideaal om belangrijke gereedschappen zoals een onthaker, tangetje, of andere kleine hulpmiddelen binnen handbereik te houden. Met zijn zelfoprollende functie kunt u uw gereedschap gebruiken zonder zorgen over het verliezen of het in de weg hangen.

  Kenmerken en Voordelen van de Pin On Reel:

  • Zelfoprollend Mechanisme: De Pin On Reel rolt automatisch terug na gebruik, wat betekent dat uw gereedschap altijd georganiseerd en veilig is. Dit voorkomt dat uw tools in het water vallen of dat ze verstrikt raken tijdens uw visactiviteiten.
  • Gemakkelijke Bevestiging: Uitgerust met een stevige clip, kan de Pin On Reel eenvoudig aan uw visvest, riem of tas worden bevestigd. Zo heeft u altijd snel toegang tot uw essentiële gereedschappen.
  • Duurzaam en Robuust: Ontworpen om de elementen te weerstaan, de Pin On Reel is gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en betrouwbaarheid garanderen. Perfect voor gebruik in zowel zoetwater- als zoutwateromgevingen.

  Ideaal voor Verschillende Toepassingen: Of u nu een professionele visser bent of een weekendvissers, de Pin On Reel is perfect voor het beveiligen van uw belangrijkste visgereedschap. Het is ook ideaal voor vliegvissen, waarbij het vaak nodig is om snel een tool te gebruiken.

  Voeg de Pin On Reel toe aan uw vissenuitrusting voor een meer gestroomlijnde en efficiënte viservaring. U zult merken hoe handig het is om al uw noodzakelijke gereedschappen veilig en direct beschikbaar te hebben, zonder de angst ze te verliezen tijdens uw avonturen aan de waterkant.

Volg ons

Instagram settings not set