Benchmark Ultra X System

€549,95
Toevoegen aan winkelwagen
Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen geleverd
 • Overzicht
 • Details
 • De revolutionaire Benchmark Ultra is de ultieme keuze voor karpervissers die op zoek zijn naar ongeëvenaard comfort en kwaliteit in hun slaapsysteem.
  Bij Avid hebben we consequent de norm gesteld voor karperbedden en het ongeëvenaarde comfort van onze Memory Foam matras is een bewijs van onze toewijding aan uitmuntendheid.
  We streven er voortdurend naar om de nieuwste technologieën en productieprocessen toe te passen en met trots presenteren we onze nieuwste innovatie die de lat nog hoger legt.
  De Benchmark Ultra combineert onze populairste eigenschappen met nieuwe ontwikkelingen die de algehele slaapervaring op de bank aanzienlijk hebben verbeterd.
  Ons innovatieve TLS-houtontwerp zorgt ervoor dat geen detail over het hoofd wordt gezien. Met een verminderde elasticiteit en geen doorzakken meer, versterkt het stevige onderlaken het gevoel en de zachtheid van het traagschuimmatras, wat een rustgevende nachtrust garandeert.
  Maar daar is het niet bij gebleven. We hebben machinaal bewerkte dubbele draaibare CNC-scharnieren ontworpen, die een nieuwe standaard zetten voor vlakke scharnierontwerpen. Deze scharnieren zijn niet alleen ongelooflijk sterk en betrouwbaar, maar zorgen ook voor de vlakst mogelijke matras en frame, waardoor je beter slaapt.
  We hebben ook ons LevelTech pootontwerp aanzienlijk verbeterd. Door grotere veren en een verbeterd spoorontwerp te integreren, hebben we het sterkste en eenvoudigst te bedienen pootsysteem op de markt gecreëerd.

  Beide modellen van de Benchmark Ultra hebben een 5-seizoenen dubbellaags dekbed dat volledig omkeerbaar is. Hierdoor kun je je slaapsysteem aanpassen aan je voorkeur en de heersende omstandigheden, zodat je op elke reis met een gerust hart kunt gaan slapen.
  Het dekbed is bekleed met onze EX waterdichte stof, een luxe heavy-duty perzikhuid materiaal dat ongekende waterdichtheid en comfort biedt.
  Om je comfort nog verder te verbeteren, is het dekbed voorzien van tochtstrips op zowel de buiten- als de binnenlaag, voor optimaal comfort ongeacht de configuratie die je kiest.

  Belangrijkste kenmerken:
  - CNC aluminium scharnier
  - 20.000 mm waterdichte EX stoffen bovenkant
  - Verbeterd LevelTech pootsysteem
  - TLS Lumber ontwerp voor de ultieme vlakke matras
  - Luxe traagschuim matras
  - Waterdichte Heavy Duty EX Peachskin top
  - 6 poten op Std maat en 8 poten op X maat
  - Dubbellaags omkeerbaar dekbed
  - Standaard gewicht 16,8 kg
  - X gewicht - 20.5 kg
  - STD afmetingen - B 80cm x L 200cm x H 38/48cm
  - X afmetingen - B 90cm x L 210cm x H 38/48cm

  Ervaar de Benchmark Ultra en til je slaapervaring naar nieuwe hoogten.

Volg ons

Instagram settings not set