Voeder Champion Range (1 kilo)

Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen geleverd
 • Overzicht
 • Details
 • Meerdere aroma’s en zoetstoffen zijn verwerkt in deze complexe samenstelling, evenals combinaties van kleurstoffen. Deze Champion Range lokazen zijn onmisbaar voor de nationale en internationale wedstrijdvisser.

  Victory:
  Specifiek voor vijver en stilstaand water. Voor Brasem, Karper en andere grotere vissen. Frisse en fruitige,
  attractieve smaak en geur. Complexe samenstelling met een natuurlijke kleur. Snelle en langdurige werking.

  X22:
  Dit is een rijk lokaas met een waaier van sterke kruiden dat op alle waters kan worden gebruikt maar veelal op het kanaal wordt gebruikt. De X22 is meer voorngericht. Opgelet: door zijn sterke kruidenmengeling wordt max. 250g/kg lokaas aanbevolen. Het kan ook met andere Champion Feed lokazen worden gemengd.

  Champion Mix:
  Een wondermiddel bestaat er nog niet, maar dit lokaas is werkelijk uniek op vijvers en stilstaande waters. Het zal de vis, hoofdzakelijk Brasem maar ook andere soorten, van op grote afstand aantrekken. Door zijn complexe samenstelling zal de vis gedurende min. 4 à 5 uur op uw voederplaats blijven en voortdurend verder azen, waardoor men de ene na de andere grote vis zal boven halen. Dit wedstrijdvoeder staat in de top 10 bij de kampioenen. De actieve werking van het voeder wordt mede bepaald door het tijdstip van bevochtiging. Hoe langer op voorhand, hoe minder actief.

  Kanaal Allround:
  Dit zwarte, zwaardere lokaas bevat vele gehamerde en geplette zaden, waardoor men de natuurlijke oliën en het natuurlijk aroma van deze zaden behoudt. Hierdoor heeft dit lokaas een sterk kruidig aroma en zal het in het water bijzonder actief werken, waardoor Voorns en Brasems zich laten verleiden. Door de grovere structuur van het lokaas zal men ook voornamelijk de grotere exemplaren aan de haak krijgen. Kan gecombineerd worden met andere samenstellingen van Champion Feed. Bevochtigen in meerdere keren.