Pack Hunter Carp WRK 10.00m

€550,00
Toevoegen aan winkelwagen
Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen geleverd
 • Overzicht
 • Details
 • Maak kennis met de HUNTER CARP WRK, een hengel speciaal ontworpen voor de competitieve karpervisserij. Met een lengte van 10.00 meter blinkt deze hengel uit in innovatie en verbetering dankzij de geavanceerde T-tube, S31 en WR technologieën. De HUNTER CARP WRK excelleert in eigenschappen die het meest gewaardeerd worden door vissers die zonder compromissen op karper vissen.

  Deze hengel is niet alleen uiterst wendbaar, maar stelt de gebruiker ook in staat om met onderlijnen in de 0.22/0.25 reikwijdte te vissen, gecombineerd met onze holle en hybride elastieken in de meest robuuste maten. Of u nu een ervaren wedstrijdvisser bent of een enthousiaste hobbyist, de HUNTER CARP WRK biedt de betrouwbaarheid en prestaties die nodig zijn om uit te blinken in de competitieve wereld van het karpervissen.

  Bestel de HUNTER CARP WRK nu en ervaar zelf waarom deze hengel een gamechanger is in de wereld van het karpervissen. Laat u verbazen door de capaciteit en de soepelheid waarmee deze hengel de grootste karpers aankan. Uw volgende vissessie zal nooit meer hetzelfde zijn!

  Pack HUNTER CARP WRK 10,00mt:
  1:HUNTER CARP WRK T-TUBE (10,00mt)
  1:Mini Butt 90cm: Put in Butt 10,00mt
  1:Blue Pvc Tube
  2:POWER KIT: POWER KIT K40 S21 COMPETITI
  1:Holdall: BARBO 190