Colmic

Toon 1 - 24 van 178
More filters

Al vele jaren staat het merk  COLMIC  synoniem voor het hoogste technische niveau , onderzoek en ontwikkeling van de modernste materialen en design , en een strenge en compromisloze kwaliteitscontrole. Alle COLMIC- medewerkers zijn   zich er altijd van bewust dat het niet voldoende is om de positie van marktleider te behouden en te voldoen aan de verwachtingen van uitmuntendheid van haar klanten .

De passie voor vissen vertaalt zich alleen in het creëren van een innovatief en kwalitatief hoogstaand product wanneer dit wordt gecombineerd met voldoende technische vaardigheden. Daarom is COLMIC altijd   een van de Europese bedrijven geweest die meer in onderzoek investeert en gebruik maakt van technisch personeel van zeer hoog niveau .

Onze missie is om onze kwaliteit , technologie en ook de Italiaanse stijl aan een toenemend aantal klanten te kunnen aanbieden , rekening houdend met de verschillende niveaus van technische capaciteit, beschikbaarheid van tijd en uiteraard de economische kant. die elke klant heeft en vertegenwoordigt.