Vertex Carp Feeder

€124,95
Toevoegen aan winkelwagen
Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen geleverd
  • Overzicht
  • Details
  • Na 15 jaar zijn de veelgeprezen Series 7 hengels vervangen door nieuwe en verbeterde materialen en productietechnieken in onze nieuwe serie Vertex hengels. Verkrijgbaar in 9ft, 10ft en 11ft en ideaal op commerciële karperwateren vanaf de oever of het platform.
    De Drennan Vertex 9ft Carp Feeder heeft een mooie doorgaande actie die geweldig is voor het bespelen van vis en voor het vermijden van haaktrekken.  Deze hengel kan alles aan, van zilvervisjes tot F1's en grotere karpers. Optimale mono reellijnen zijn 4lb tot 8lb breeksterkte. De hengel is ideaal voor het werpen van bommen en feeders op verschillende afstanden. De hengel bevat twee tips waaronder een 1,5oz Glass tip en 2,5oz Carbon tip. Deze nieuwe hengels zijn voorzien van een hoogwaardig kurk handvat met EVA casting grip, schroefbare reelzitting, haakhouder ring, SiC geleiders en stijlvolle nieuwe Vertex branding.
    De Vertex Carp Feeder in 10ft en 11ft zijn ideaal op commercieel karperwater vanaf de oever of het platform. De hengel kan alles aan, van zilvervisjes tot F1's en grotere karpers.
    Optimale mono reellijnen zijn 4lb tot 6lb breeksterkte. De hengel is ideaal voor het werpen van bommen en feeders op verschillende afstanden. De hengel bevat twee tips waaronder een 2oz Glass tip en 3oz Carbon tip.

Volg ons

Instagram settings not set