-10%

One-Touch Fine Stinger (2pcs)

Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen geleverd
  • Overzicht
  • Details
  • Perfect voor de serieuze sportvisser, onze vishaak is uitgerust met een hoogwaardige Gamakatsu Treble 13NS dreg, bevestigd aan een 0,35mm dikke nylon lijn. Deze combinatie garandeert niet alleen uitstekende duurzaamheid, maar ook de scherpte die u nodig hebt voor een succesvolle vangst.

    Een uniek kenmerk van onze vishaak is de lus, die in plastic-dip is gedoopt. Dit detail zorgt ervoor dat de lus beter op zijn plaats blijft zitten, ideaal voor gebruik in loodkop- of dropshotmontages. Deze innovatie verhoogt de effectiviteit en zorgt voor een stabielere bevestiging, wat essentieel is bij het precisievissen.

    Of u nu een beginner bent of een ervaren visser, deze vishaak biedt de betrouwbaarheid en functionaliteit die nodig is om uw vissucces te maximaliseren. De sterke, maar flexibele nylon lijn gecombineerd met de scherpe en duurzame Gamakatsu dreg maken dit product tot een onmisbaar onderdeel van uw visuitrusting.

    Bestel nu en ervaar zelf de kwaliteit en de innovatie van onze vishaak, ontworpen om uw viservaring te verbeteren en uw kansen op een goede vangst te vergroten!