Maxima Chameleon 100m

Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen geleverd
  • Overzicht
  • Details
  • Maxima Chameleon vislijnen gedragen zich als een kameleon, dat wil zeggen dat de lijn de kleur van het water aanneemt en onderwater dus onzichtbaar is. Daarnaast zijn de lijnen ijzersterk en onovertroffen elastisch. Zelfs wanneer een gehaakte vis onder de top plotseling wegschiet of springt, vangt Maxima Chameleon de klappen moeiteloos op. De vis heeft eigenlijk geen kans meer om te ontsnappen. De combinatie van de nieuwste chemische materialen en absolute procesbeheersing staat garant voor een topkwaliteit die kenners verlangen. Een speciale reeks polymeerverbindingen staat aan de basis van
    Maxima Chameleon. Het resultaat is de hoogst denkbare trekkracht (ook op de knopen) en een minimale “spool memory”. Hierdoor zal de lijn niet snel vervormen of kinken. Zeer schuurvast en daarom zeer populair bij vissers die het hebben voorzien op de allergrootste en sterkste vissen, zoals monsterkarpers en metersnoeken, die moeiteloos lijn van de slip zwemmen om vervolgens obstakels op te zoeken.
    Natuurlijk ook voor andere vissoorten en technieken geschikt.  Zeewaterbestendig. Maxima vislijnen, sinds 1948 aan de top.