Wasmot-Aasbox

€12,90
Toevoegen aan winkelwagen
Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen geleverd
 • Overzicht
 • Details
 • Voor vissers die graag met levende wasmotten vissen, biedt de Albatros wasmotaasbox de perfecte oplossing voor het opslaan en vers houden van deze delicate aassoort. Deze gespecialiseerde aasbox is ontworpen om uw wasmotten in optimale conditie te houden, zodat ze altijd klaar zijn voor gebruik wanneer u aan het water zit.

  Belangrijkste Kenmerken en Voordelen:

  • Koelsysteem in het Deksel: De Albatros wasmotaasbox is uitgerust met een uniek kenmerk in de binnenkant van het deksel: een klepje waar een herbruikbaar klein ijspakketje in kan. Dit helpt de wasmotten koel en fris te houden, zonder dat ze te zacht worden, wat cruciaal is voor het behoud van hun optimale viskwaliteit.

  • Uitneembare Onderdelen voor Eenvoudige Reiniging: Alle onderdelen van de box zijn uitneembaar, wat het schoonmaken een fluitje van een cent maakt. Na elke vissessie kunt u de box gemakkelijk demonteren en grondig reinigen, zodat deze altijd hygiënisch en klaar voor gebruik is.

  • Duurzaam en Praktisch Ontwerp: Gemaakt van robuuste materialen die bestand zijn tegen de vaak ruwe visomstandigheden. De compacte vormgeving maakt het makkelijk om de box mee te nemen naar elke vislocatie, van stille meren tot bruisende rivieren.

  Perfect voor de Serieuze Visser: De Albatros wasmotaasbox is een must-have voor de serieuze visser die de voorkeur geeft aan het gebruik van levende wasmotten. Of u nu een beginner bent of een ervaren visser, deze aasbox zal zeker een waardevolle aanvulling zijn op uw visuitrusting.

  Verbeter uw viservaring door te zorgen dat uw wasmotten altijd vers en klaar voor gebruik zijn. Kies voor de Albatros wasmotaasbox en ga elke keer weer voorbereid en vol vertrouwen naar het water.

Volg ons

Instagram settings not set