Bait Station

€21,95
Niet op voorraad
 • Overzicht
 • Details
 • Het brengen van voer naar een stek of het gebruik van een spod kan een zware taak zijn. Echter met het inzetten van het Bait Station behoort dat tot het verleden.  Het nieuwe ontwerp van de bovenkant zorgt voor een maximale veiligheid met zowel emmers van 10 als van 17 liter. Dus of je nu met een katapult boilies op de stek wilt schieten of spods richting horizon wilt brengen, met het Bait Station gaat dat prima.
  De nieuwe zijtafel vormt de perfecte plek om zaken als vingerbeschermers, spods en andere items die je misschien nodig hebt, binnen handbereik te houden tijdens het spodden of gebruik van de katapult; je hebt zo sneller het juiste ritme te pakken waardoor je het voer nauwkeuriger kunt plaatsen.
  De Bait Station Kit wordt geleverd met vier 30" Lok Down poten voor een maximum aan ondersteuning en dit is een geruststellende gedachte wanneer je emmers geheel gevuld zijn met voer.
  Het nieuwe hengel ondersteunende ontwerp voorkomt dat je hengel gaat glijden tijdens het vullen van de spod en kan compacter samen gevouwen worden, wat betekent dat het bovenste gedeelte gemakkelijk een plaatsje kan vinden in allerlei soorten tassen, zoals carryalls, rugzakken en kruiwagentassen.

  De Bait Station wordt geleverd zonder de poten!!