-10%

Stormshield Pro Tech Pack

€50,95AVP*€45,85
Toevoegen aan winkelwagen
Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen geleverd
 • Overzicht
 • Details
 • Avid gegoten bovenkant met een standaard voor iPad, iPhone of tablets, wat betekent dat je kunt kijken terwijl je apparaat is opgeladen.  Het perfecte bagagestuk voor wie op de bank serieus met technologie omgaat.  De perfecte plek om je laptop en andere tech te plaatsen terwijl je aan het bankieren bent.
  USB-laadpoorten voor eenvoudig opladen, zelfs als de Tech Pack is dichtgeritst.  Waterbestendige buitenkant, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw technologie en waardevolle spullen veilig zijn tegen de elementen of ongelukjes.  Zacht aanvoelende binnenkant, die waardevolle bescherming biedt aan kwetsbare technische items zoals camera's en lenzen, enz. Met verplaatsbare verdelers om u te helpen al uw benodigde items veilig en stevig in te pakken.  Schuim en fleece aan de binnenkant verminderen condensvorming.  Binnenvakken met rits voor het opbergen van snoeren, kabels, opladers enz.
  De standaard tas is perfect voor de weekend- en overnachtvisser die bescherming nodig heeft voor een klein aantal Tech items.  Neopreen handgrepen voor gemakkelijk dragen.

  Stormshield Tech Pack - Standaard (cm) - 32 x 22 x 18
  Stormshield Tech Pack - XL (cm) - 41 x 31 x 24

Volg ons

Instagram settings not set