Dynamite Baits

Toon 1 - 24 van 79
More filters

Dynamite Baits

Er zijn waarschijnlijk niet veel vissers in Europa die nog nooit van Dynamite Baits hebben gehoord of een aantal van hun producten voor wedstrijdvissen, witvissen of karpervissen hebben gekocht.
Het fundamentele concept van Dynamite Baits is 'aas gemaakt door vissers voor vissers' heeft voor hun vele jaren goed gediend en geldt ook vandaag de dag.
Momenteel zijn er meer dan 60 vissers werkzaam in hun onderzoek, productontwikkeling, productie en distributie en verkoop en marketing.  In de afgelopen jaren is de aaswereld onherkenbaar veranderd, waar Dynamite Baits zich heeft gespecialiseerd in de productie van boilies en kunnen zij garanderen dat elke boilie die ze verkopen ter plaatse wordt geproduceerd in Engeland.
Dynamite Baits werkt samen met enkele sportvissers van verschillende landen wat maakt dat er steeds nieuwe input komt om nieuwe productideeën vorm te geven en te leveren, zodat Dynamite Baits de weg blijft banen in de aasmarkt.  Of je nu op zoek bent naar boilies, pellets, grondaas of vloeibare toevoegingen, je kan er zeker van zijn dat Dynamaite Baits iets heeft waarmee jij als visser meer vissen kan vangen!