Nytro

Toon 1 - 24 van 112
More filters

Nytro is een nieuw merk dat is ontworpen door vissers voor vissers, met de nadruk op het leveren van totale klanttevredenheid. Of het nu gaat om prijs, uiterlijk of prestaties, u kunt er zeker van zijn dat een NYTRO-product de beste prijs-kwaliteitverhouding biedt.
Onze primaire focus voor 2023 ligt bij het feedervissen op commercials en natuurlijke wateren. Omdat we ons voornamelijk richten op het vissen met hengels en molens op commercials, hebben we ook enkele pelletwagglerhengels in het belangrijkste commerciële assortiment opgenomen.

Naast hengels en molens hebben we ook een aantal belangrijke items ontwikkeld die verband houden met feeder- en commerciële visserij, zoals wedstrijdbagage, EVA-opbergoplossingen, gevlochten en monolijnen, brollies, zitkisten en een feederstoel. Daarnaast bieden we de visser ook een ruime keuze aan schepnetten, schepnetstelen, een assortiment leefnetten en stijlvolle wedstrijdkleding.

Voor 2023 en daarna hebben we veel nieuwe producten in de pijplijn. We werken hard aan de ontwikkeling van een reeks accessoires die met innovatie zijn ontworpen en ontwikkeld door ons team van toegewijde vissers.