Boilies Shelf Life Baits (1 kilo) Live System

Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen geleverd
 • Overzicht
 • Details
 • Live System Boilies worden sinds de introductie in 2002 gebruikt door topvissers uit Engeland en Europa. Ze bevatten hoogwaardige eiwitten, gisten, vogelvoer, roompoeders, CSL Powder en andere licht verteerbare ingrediënten.  Live System geeft krachtige, wateroplosbare eetlustopwekkers af bij alle watertemperaturen waardoor het een zeer effectief aas is dat het hele jaar door gebruikt kan worden en waar vissen dol op zijn.  Wanneer ander aas stopt met werken in de winter.... weet je dat Live System dat niet doet!

  Live System Boilies Eigenschappen:
  Laag in olie, intens attractief en ideaal voor gebruik het hele jaar door
  Krachtige zoete amandelsmaak & vanille room aroma
  Rijk aan essentiële aminozuren afkomstig van kwaliteitseiwitten
  Bevat melk, gist, gevogelte & plantaardige eiwitten
  Gemakkelijk verteerbare koolhydraten bevorderen een grotere opname potentieel
  Zaadgehalte zorgt voor waardevolle vitaminen en mineralen
  Vogelvoergehalte zorgt voor een open textuur en
  Levert al sinds 2002 constant uitstekende resultaten

  Richtlijnen voor klanten:
  Houdbaarheid Boilies moeten koel, droog en buiten direct zonlicht worden bewaard en mogen niet zweten.
  Freezer Baits moeten bevroren worden bewaard en moeten aan de lucht worden gedroogd als ze langer dan 48 uur uit de vriezer worden bewaard.

  Boiliekleurvariatie:
  Onze boilies bevatten geen synthetische kleurstoffen, zodat verschillende partijen van hetzelfde aas kunnen variëren in kleur. Dit is te wijten aan natuurlijke kleurvariaties in sommige van de ingrediënten die we gebruiken (zoals vismeel, kruiden, natuurlijke extracten etc) en heeft geen invloed op de kwaliteit of prestaties van het aas. Ons aas is zo natuurlijk aantrekkelijk als we het kunnen maken ... en dit omvat enkele incidentele, natuurlijk afgeleide kleurvariaties zoals je vindt met natuurlijke, gezond voedsel dat vissen zich voeden in hun eigen omgeving (zoals slakken, mosselen, bloedworm etc).

  Hardheid van het aas:
  Houd er rekening mee dat dit boilie product mogelijk niet geschikt is voor gebruik in een werpstok als het 'rechtstreeks uit de zak' wordt gebruikt. Vanwege de hoeveelheid oplosbare, zeer attractieve ingrediënten die in dit aas zijn gebruikt, kan het vrij zacht zijn. Om het meer geschikt te maken voor gebruik in werpstokken raden wij aan het aan de lucht te laten drogen of het te coaten met vloeistoffen om het steviger te maken.

Volg ons

Instagram settings not set