Boilies Shelf Life Baits (1 kilo) Pacific Tuna

€14,50
Niet op voorraad
 • Overzicht
 • Details
 • Pacific Tuna, geperfectioneerd gedurende een 3 jaar durend productontwikkelingsprogramma, is een dieprode, natuurlijk aantrekkelijke boilie die oplosbare vis, melk en plantaardige eiwitten combineert met krachtige natuurlijke eetlustopwekkers om zo het hele jaar door een geweldig aas voor grote vissen te creëren dat de vissen gewoonweg niet kunnen weerstaan.
  Of je nu voor de eerste keer op een locatie vist, een lange campagne voert, concurreert met andere aassoorten of je richt op vissen die onder druk staan op locaties waar weinig vis aanwezig is, Pacific Tuna geeft je het volste vertrouwen en die zo belangrijke voorsprong. Ga er nu mee aan de slag en pluk de vruchten...

  Pacific Tuna Boilies Eigenschappen:
  Hoge oplosbaarheid en verteerbaarheid, zelfs in koud water
  Krachtige, rijke, lang aanhoudende natuurlijk zoute vissmaak
  Open textuur voor snelle verspreiding en maximale lekkage van de attractor
  Sterk, onderscheidend, zeer aantrekkelijk hartig aroma
  Rijk aan voedingsstoffen en aminozuren afkomstig van hoogwaardige eiwitten
  Bevat Haiths Robin Red®, tonijn, schaaldieren en plantaardige extracten
  Breekt snel af, waardoor krachtige voedingstrekkers vrijkomen
  Tips voor klanten:

  Houdbaarheid Boilies moeten koel, droog, uit direct zonlicht en niet zweten worden bewaard.
  Freezer Baits moeten bevroren worden bewaard en moeten aan de lucht worden gedroogd als ze langer dan 48 uur uit de vriezer worden bewaard.

  Boiliekleurvariatie:
  Onze boilies bevatten geen synthetische kleurstoffen, zodat verschillende partijen van hetzelfde aas kunnen variëren in kleur. Dit is te wijten aan natuurlijke kleurvariaties in sommige van de ingrediënten die we gebruiken (zoals vismeel, kruiden, natuurlijke extracten, enz.) en heeft geen invloed op de kwaliteit of de prestaties van het aas. Ons aas is zo natuurlijk aantrekkelijk als we het kunnen maken ... en dit omvat enkele incidentele, natuurlijk afgeleide kleurvariaties zoals je vindt met natuurlijke, gezond voedsel dat vissen zich voeden in hun eigen omgeving (zoals slakken, mosselen, bloedworm etc).

  Hardheid van het aas:
  Houd er rekening mee dat dit boilie product mogelijk niet geschikt is voor gebruik in een werpstok als het 'rechtstreeks uit de zak' wordt gebruikt. Vanwege de hoeveelheid oplosbare, zeer attractieve ingrediënten die in dit aas zijn gebruikt, kan het vrij zacht zijn. Om het meer geschikt te maken voor gebruik in werpstokken raden wij aan het aan de lucht te laten drogen of het te coaten met vloeistoffen om het steviger te maken.