Liquid 500ml

 • Overzicht
 • Details
 • Bij CC Moore zijn ze erg trots op de ontwikkeling van hun wereldberoemde Liquid Bait Additives die een grote impact hebben gehad op het succes van hun klanten en een geweldig hulpmiddel zijn voor elke visser die zijn vangstpercentage wil maximaliseren.  Of je nu kiest voor een natuurlijke vloeistof vol met schelpdierdeeltjes of een aminozuurverbinding die je stek overspoelt met oplosbare attractoren, deze intens aantrekkelijke vloeibare additieven zullen de snelheid en intensiteit van de aantrekkingskracht van je aas aanzienlijk verhogen, waardoor je vangstresultaten drastisch verbeteren.

  - Liquid Robin Red is een zoete, kruidige, dieprode, op peper gebaseerde vloeistof met een hoog gehalte aan Haith's beroemde Robin Red®. Het is een dikke, olieachtige, natuurlijke kleurvloeistof die kan worden gebruikt om een rode 'coating' van Robin Red® deeltjes aan boilies en haakaas toe te voegen. Liquid Robin Red is ook zeer effectief als additief voor partikels en spodmixen en is 100% PVA-vriendelijk.
  - De Crab Compound is een aminozuurrijke vloeistof het is een van hun meest succesvolle hartige vloeibare voeders. Het zit vol met fijn gemixt krabvlees dat een wolk van sappige deeltjes creëert die door je stek spoelt en een sterke voerrespons van passerende vissen stimuleert. Het lage oliegehalte en het hoge gehalte aan oplosbare stoffen maken het tot een uitstekend aasadditief voor het hele jaar door. Het kan gebruikt worden als boost voor boilies, los voer, particles en PVA bag mixes. Liquid Crab Compound is ook PVA-vriendelijk.
  - De Smokey Herring Compound is een zeer aantrekkelijke, PVA-vriendelijke, mariene eiwitrijke vloeistof letterlijk verpakt met stukjes pure gehakte haring. Dit uitstekende vloeibare aas, additief of boilie coating stimuleert een sterke voerrespons bij alle watertemperaturen dankzij het rijke, gerookte vis profiel en het hoge gehalte aan pure gehakte haring.
  - Liquid Squid Compound is een unieke, inktvisvlees en vis proteïne rijke vloeistof gemaakt door de ervaren aas technici van CC Moore HQ. Deze geconcentreerde, PVA-vriendelijke vloeistof zit vol met sappige stukjes inktvisvlees die fijn gemixt zijn zodat ze voedingsstoffen en stimulansen met zich meedragen door de waterkolom waardoor een zoute, visachtige wolk ontstaat die een sterke voer reactie kan uitlokken bij vissen in de buurt.
  - De Hemp Oil is een rijke, donkergroene olie is een zeer hoge kwaliteit koudgeperste hennepolie die wordt geproduceerd voor de voedings- en farmaceutische industrie. Het heeft een lage viscositeit en is dus uitstekend in boilie mixen, als een aas soak en als een haakaas of los voer additief het hele jaar door en voegt waardevolle energie, anti-oxidanten en een zachte nootachtige smaak en aroma aan uw aas waardoor ze zeer aantrekkelijk. Hennep Olie is ook PVA vriendelijk.
  - Amino Blend 365 is een zeer wateroplosbare vloeibare voeding die essentiële aminozuren bevat en een unieke combinatie van krachtige vloeibare eetlustopwekkers die de attractie-eigenschappen van elk aas item verbeteren - in ALLE watertemperaturen.
  Het is een uitstekende boilie mix ingrediënt, maar is misschien wel het meest populair als een boilie coating vloeistof of bag mix additief dat een melkwitte wolk van attractie creëert die een sterke voerrespons stimuleert in zelfs de meest uitdagende omstandigheden. Amino Blend 365 is PVA-vriendelijk.
  - Liquid Tuna Compound is een zeer aantrekkelijk, PVA-vriendelijk vloeibaar additief met tonijnolie van hoge kwaliteit, oplosbaar tonijnproteïne-extract en een hoog gehalte aan gemengd tonijnvlees. Liquid Tuna Compound is een populair boilie en haakaas ingrediënt, additief of coating dat een sterke voerrespons stimuleert. Gebruikt als een coating of los voer additief creëert het ook een zeer aantrekkelijke olieachtige wolk van verse tonijn deeltjes.
  - Feedstim XP is zonder twijfel de meest effectieve eetlustopwekker voor vissen die we ooit hebben gebruikt. Het is een ongelooflijk aantrekkelijke, zeer goed oplosbaar en heeft een hartige, zoute smaak, en subtiele, natuurlijke gist aroma. Het is een uitstekende boilie, los voer en zakjesmix additief en een uitstekende vloeibare coating voor haakaas, die gemakkelijk doordrenkt en vervolgens laat krachtige voeding triggers van hen wanneer ondergedompeld in het water. Feedstim XP is PVA-vriendelijk.
  - Marine Amino 365 is een oplosbare visachtige vloeistof die een combinatie bevat van krachtige vloeibare eetlustopwekkers die de attractie-eigenschappen van elk aas verbeteren - in ALLE watertemperaturen. Het is geweldig als een boilie of haakaas coating vloeistof of als een zakje mix additief, omdat het een hartige, zoute oplosbare wolk van attractie die vissen stimuleert om te voeden in zelfs de meest uitdagende omstandigheden vrijgeeft. Marine Amino 365 is ook PVA-vriendelijk.
  - De Belachan Compound is de meest exclusieve, zeer aantrekkelijke, zilte schelpdiervloeistof bevat pure Maleisische Belachan (Gefermenteerde Garnaal), het krachtige natuurlijke aasingrediënt dat door de jaren heen in het geheim door zovele topkarpervissers werd gebruikt. Deze dikke pikante samenstelling is het hele jaar door een uitstekend aasadditief voor het boosten van boilies, los voer en partikels en is ook 100% PVA-vriendelijk.
  - De Bloodworm Compound is een exclusieve, dieprode vloeibare samenstelling is een uitstekend, bloedworm-rijk vloeibaar aasadditief. Ontwikkeld en geperfectioneerd gedurende vele jaren door onze aas technici op CCM HQ, bevat het zeer goed oplosbare visproteïnen en zit het vol met pure bloedworm, het natuurlijke 'voedsel' item dat vissen echt onweerstaanbaar vinden. Deze prachtige, vertroebelende bloedworm vloeistof verhoogt de aantrekkingskracht van boilies, haakaas en los voer en is ook PVA vriendelijk.
  - De GLM Compound is een schelpdierrijke vloeistof is gebaseerd op twee van de meest succesvolle natuurlijke aas 'voedingsmiddelen' aller tijden; fijn gemengd, zilt, mosselvlees en pure groenlipmossel extract poeder. Samen met een gezonde toevoeging van oplosbaar viseiwit extract, geven deze krachtige natuurlijke voer triggers af die een sterke, zelfverzekerde voeding stimuleren. Liquid GLM Compound is een uitstekend aasadditief voor het hele jaar en is ook PVA-vriendelijk.
  - De Liver Compound is een dikke, lichtbruine gravy-achtige vloeistof is afgeleid van topkwaliteit gevogeltelever. Het is een zeer oplosbare, aminozuurrijke, PVA-vriendelijke vloeibare voeding die zeer effectief is als een boilie en haakaas coating of een natuurlijke 'attractie booster' voor PVA zak en stok mixen. Liquid Liver Compound voegt ook een subtiel gist-vlees profiel toe aan aas en wordt veel gebruikt om een oplosbare natuurlijke attractor wolk toe te voegen aan spod en particle mixen.
  - De Whole Krill Compound is een zeer aantrekkelijke PVA-vriendelijke vloeistof bevat gehakte verse Krill en aminozuurrijke viseiwitten. Het zit vol met oplosbare attractoren om zelfverzekerd voeden het hele jaar door te stimuleren. Het heeft een rijk natuurlijk krill aroma en een zilte smaak die het aantrekkingsprofiel van elk hartig aas zal versterken. Whole Krill Compound is een uitstekend additief om de aantrekkingskracht van los voer, haakaas en boilies te verhogen door sappige stukjes echte krill toe te voegen.