Voeder Feeder Range (1 kilo)

Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen geleverd
 • Overzicht
 • Details
 • Het feederen zit al meerdere jaren in de lift.  Door de uitgekiende hoogkwalitatieve ingrediënten, zijn deze feeder lokazen waarschijnlijk de beste op de markt. Toch klevend genoeg om ver te werpen en ontwikkeld vervolgens in het water een sterke, actieve en attractieve werking.

  Feeder Basic:
  Een feedersamenstelling waarmee zo gevist kan worden, maar die ook gemixt kan worden met andere samengestelde of enkelvoudige lokazen van Champion Feed. Het is mogelijk om een persoonlijke toets te geven qua aroma aan dit voeder, naargelang de verlangens van de visser. De Grove gele en rode partikels zorgen voor een nog grotere aantrekkingskracht.

  Feeder Dark:
  Het feederlokaas voor in koude, donkere dagen wanneer men op voornvangst gaat. Door zijn uitgebalanceerde samenstelling en zijn speciaal kruidenaroma, zal de grote Voorn zich laten verleiden.

  Feeder Gold:
  Nieuw innovatief feeder lokaas. Dit goed klevend allround lokaas is perfect voor gebruik op kanalen en rivieren. Voor gebruik op vijver, meng de Feeder Gold met hun chapelure wit en/of bruin om een explosieve werking te krijgen in het stilstaand water, waardoor het de vis van op grote afstand zal aantrekken.

  Feeder Special:
  Feeder lokaas dat specifiek is samengesteld om de grote Brasems uit stromende waters te vissen. Door zijn kleur, bestanddelen en geur trekt het snel de Voorns naar uw visplek!

  Feeder World:
  Feederlokaas dat specifiek is samengesteld om de grote Brasems uit stromende waters te vissen. Door zijn kleur, bestanddelen en geur trekt het snel de Voorns naar uw visplek!