Voeder Method Range Special P Pellets (1 kilo)

€4,99
Toevoegen aan winkelwagen
Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen geleverd
 • Overzicht
 • Details
 • De Method is een methode in de hengelsport dat sinds enkele jaren razend populair geworden is.  Hierbij wordt gebruik gemaak van een pellet of boilie als haakaas.  Het voer wordt al het ware rond uw haakaas gekneed door middel van een mal.  Het aas is sterk klevend en bestaat veelal uit verschillende gemalen en kleine pellets, en diverse soorten vismeel.

  Special 'G' Garlic:
  Deze mix bevat een zeer hoog proteïnegehalte en is iets vettiger. Het heeft een hogere diversiteit aan vismelen en een stevige dosis look waardoor dit lokaas een attractieve bom is! Voor de mooiere exemplaren.

  Special 'G' Green:
  Dit groene lokaas met fijne structuur en het beste vismeel, inclusief een flinke dosis Betaïne maakt van dit lokaas een perfecte allrounder. Het kan aangewend worden voor zowel Karper, Brasem als Zeelt. Bij gebruik in de feederkorf zal het de vis onmiddellijk aantrekken. Gebruikt als Method Feeder Fishing, deeg (paste), stick mix of gemengd met onze andere lokazen van Champion Feed voor een perfect bodemlokaas.

  Special 'P' Pellets:
  Sterke en bindende Hi-Protein mix, ideaal voor de METHOD feeder of het maken van deeg voor de karpervangst. Druk de mix in en rond de method feeder mal. Perfect te gebruiken op vijvers en traag stromend water om Karpers en alle andere grote vissen aan te trekken. Bevat vele gemalen gekleurde pellets en micropellets, met toevoeging van extra attractieve ingrediënten, vismelen en toevoegsels zoals aroma’s, zoetstoffen en eetlust opwekkers. Minimum 1 uur op voorhand klaarmaken in 3 tijden. Absorbeert veel vocht.