Voeder Wonder Range (2 kilo)

 • Overzicht
 • Details
 • De lokazen van Wonder Range hebben hun naam niet gestolen en zijn net zoals de Champion range zeer complex van samenstelling en er zit eveneens een combinatie van verschillende aroma’s, zoetstoffen en kleurstoffen in vermengd.  Tophengelaars in binnen- en buiten land stonden meermaals op het podium dankzij deze lokazen.

  Wonder Allround:
  Het echte allround lokaas voor Brasems en grotere Voorns op kanalen, rivieren en vijvers. Het hele jaar door vangt men de grotere exemplaren mede door de zadenmix en het sterke aroma, gecombineerd met een grove structuur.

  Wonder Big Bream:
  Dit zeer grove brasemlokaas is uitermate geschikt voor het vissen op brasems en andere grotere vissoorten in vijvers en licht stromende kanalen. Het bevat een speciaal ontwikkeld aroma om de grotere vis aan te trekken. Door zijn grove bestanddelen meermaals bevochtigen en telkens door een grove zeef halen. Dit lokaas kan ook gebruikt worden als basis voor het feeder vissen.

  Wonder Black:
  Het zwarte wonder is een allround lokaas dat zich zowel in diep als ondiep, zacht stromend als sterk stromend water thuis voelt. Het lokt zowel Voorns als Brasems naar uw visstek. Oorspronkelijk werd dit zwarte voeder gebruikt in de winterperiode, wanneer het water helder is en de vis schuw is van oplichtende voederplaatsen. Maar menige topvissers hebben bewezen dat men Wonder Black het hele jaar door op alle waters kan gebruiken, zelfs in ondiepe en diepe vijvers, naargelang men het mengt met andere lokazen van Champion Feed. Zonder enige twijfel een der meest inzetbare lokazen op de markt.

  Wonder Bronze:
  Het Wonder Bronze is een allround lokaas dat zich zowel in diep als ondiep, zacht stromend als sterk stromend water thuis voelt. Het lokt zowel Voorns als Brasems naar uw visstek. Oorspronkelijk werd dit zwarte voeder gebruikt in de winterperiode, wanneer het water helder is en de vis schuw is van oplichtende voederplaatsen. Maar menige topvissers hebben bewezen dat men Wonder Bronze het hele jaar door op alle waters kan gebruiken, zelfs in ondiepe en diepe vijvers, naargelang men het mengt met andere lokazen van Champion Feed. Wonder Bronze kan probleemloos gemengd worden met andere lokazen van Champion Feed. Zonder enige twijfel een der meest inzetbare lokazen op de markt.

  Wonder Mix:
  Het basislokaas dat op alle waters kan gebruikt worden, in alle omstandigheden, het ganse jaar door. Dit geelachtige, krachtig wedstrijdlokaas is traag werkend, kleeft goed en heeft een rijke voedingswaarde. Toch is de samenstelling fijn korrelig en dankt het zijn geur aan de gebruikte ingrediënten. Het zal zijn zoete geur en smaak geleidelijk en langdurig verspreiden. Bevochtigen in meerdere malen om klontering te voorkomen. Het kan perfect gemengd worden met de andere samengestelde lokazen van Champion Feed. Door de bijzondere werking van het lokaas zal u zelfs vissen lokken die zich ver van uw visstek bevinden. Bestaat eveneens in het zwart.

  Wonder Mix Dark:
  Het basislokaas dat op alle waters kan gebruikt worden, in alle omstandigheden, het ganse jaar door.
  Dit geelachtige, krachtig wedstrijdlokaas is traagwerkend, kleeft goed en heeft een rijke voedingswaarde.  Toch is de samenstelling fijn korrelig en dankt het zijn geur aan de gebruikte ingrediënten. Het zal zijn zoete geur en smaak geleidelijk en langdurig verspreiden. Bevochtigen in meerdere malen om klontering te voorkomen. Het kan perfect gemengd worden met de andere samengestelde lokazen van Champion Feed.  Door de bijzondere werking van het lokaas zal u zelfs vissen lokken die zich ver van uw visstek bevinden.  Bestaat eveneens in het geel.

  Wonder Senzarome:
  De Wonder Senzarome is er gekomen op vraag van menig hengelaar. Deze neutrale basismix is lichtgeel van kleur met rode partikels. Aan dit halfzwaar bodemlokaas kan de hengelaar zijn eigen aroma, kleur en/of zoetstof aan toevoegen, en eventueel zwaarder of lichter maken naargelang het te bevissen water.

  Wonder Yellow:
  Dit enorm succesvolle lokaas is perfect om op alle waters te vissen. Ook bij een moeilijke visserij in warmer water kan dit lokaas het verschil maken. Door zijn hevige gele kleur, zijn uniek sterk fruitig aroma en zijn extra zoete smaak, zal het de vissen ongetwijfeld aantrekken. Door de nieuwsgierigheid van de vissen en de hoogkwalitatieve ingrediënten zal men de ene vis na de andere aan de haak slaan. Het kan gebruikt worden in combinatie met de andere lokazen van Champion Feed. In meerdere keren bevochtigen, overnat “wolkt” dit lokaas zeer goed. Best niet puur gebruiken vanwege zijn sterke kleefkracht.