Chili Flakes 1 Kilo

€9,95
Toevoegen aan winkelwagen
Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen geleverd
 • Overzicht
 • Details
 • Introduceer de nieuwste sensatie in je visuitrusting met Reniers Fishing Chili Flakes 1 Kilo. Deze krachtige toevoeging aan je voermix, ideaal om je partikels mee te koken voor die extra pikante smaak, is speciaal ontworpen om de aantrekkelijkheid van je aas aanzienlijk te verhogen, waardoor je viskansen verbeteren. De zorgvuldig geselecteerde chili flakes zijn niet alleen een smaakexplosie onder water, maar bieden ook tal van voordelen voor de gezondheid en het gedrag van karpers.

  Chili heeft een positieve werking op de spijsvertering van karpers en stimuleert de stofwisseling positief. Dit maakt de chili flakes niet alleen aantrekkelijk, maar ook bevorderlijk voor de gezondheid van de vis. Het kan zelfs de interne lichaamstemperatuur van de karper verhogen vanwege zijn smaakvolle karakter, wat zeker in de winter of bij lagere watertemperaturen een aanzienlijk voordeel is.

  Kenmerken:
  - 1 Kilo Verpakking: Een ruime hoeveelheid voor meerdere visuitjes.
  - Hoogwaardige Chili Flakes: Geselecteerd voor maximale attractiviteit en gezondheidsvoordelen.
  - Veelzijdig Gebruik: Ideaal voor elke voermix, stand-alone attractant, of om je partikels mee te koken.
  - Stimuleert de Spijsvertering en Stofwisseling: Verbetert de gezondheid en activiteit van de vis.

  Voordelen:
  - **Verhoogde Vangstkansen**: Trekt vissen aan van grote afstanden met zijn pittige geur en smaak.
  - **Verbetert de Gezondheid van de Vis**: Positief effect op de spijsvertering en stofwisseling van karpers.
  - Verhoogt de Interne Lichaamstemperatuur**: Biedt voordelen bij kouder weer of lagere watertemperaturen.
  - **Geeft Boilermix een Grovere Structuur**: Werkt beter onder water door de verbeterde structuur.

  Chilivlokken geven de boilermix niet alleen een grovere structuur, waardoor deze onder water beter werkt, maar bieden ook aanzienlijke gezondheidsvoordelen voor de vis, waardoor ze langer in je viszone blijven. Reniers Fishing Chili Flakes zijn de perfecte keuze voor vissers die hun aas een extra dimensie willen geven. Voeg ze toe aan je voermix, gebruik ze om je partikels mee te koken, of zet ze in als een stand-alone attractant en ervaar hoe de intense smaak, de gezondheidsvoordelen, en de structurele verbeteringen je vangst naar een hoger niveau tillen. Bestel nu en maak je klaar voor een onvergetelijke viservaring!

Volg ons

Instagram settings not set