Opbergzak Berlino

€89,50
Toevoegen aan winkelwagen
Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen geleverd
 • Overzicht
 • Details
 • Verrijk uw viservaring met onze onmisbare Trevira tassen, ontwikkeld in nauwe samenwerking met professionele vissers, waaronder de Berlino 700 en het indrukwekkende Berlino 900 model. Deze tassen zijn specifiek ontworpen om een breed scala aan visspullen te dragen en te beschermen, van diverse trays van verschillende afmetingen tot essentiële vistoebehoren zoals leefnetten, PVC madenvoerders, landingsnetten, en wateremmers. De unieke vorm en robuuste structuur van deze tassen zorgen ervoor dat ze uitermate geschikt zijn voor het veilig en georganiseerd vervoeren van uw uitrusting.

  De Berlino serie staat bekend om zijn dubbele compartimenten die een extra laag van organisatie bieden. Beide modellen zijn uitgerust met twee klittenbandsluitingen aan de bovenkant voor een veilige sluiting en compact transport. Daarnaast bieden ze het gemak van een afneembare schouderriem en een stevig draaghandvat, gemaakt om lang mee te gaan en al uw visavonturen te doorstaan.

  Berlino 700 biedt met zijn afmetingen van 69 x 50 x 23 cm en extra padding een veilige haven voor uw visspullen, ideaal voor zowel korte uitstapjes als langere trips.

  Berlino 900 gaat nog een stap verder met afmetingen van 88 x 60 x 23 cm, wat zorgt voor nog meer opbergruimte en bescherming voor uw waardevolle uitrusting. Deze tas onderscheidt zich niet alleen door zijn functionaliteit maar ook door zijn oog voor detail, waardoor het een essentiële aanvulling op uw visgereedschap is.

  Of u nu kiest voor de Berlino 700 of de uitgebreidere Berlino 900, u bent verzekerd van een georganiseerde, veilige en stijlvolle manier om al uw visspullen te vervoeren. Nu verkrijgbaar in onze webshop, laat deze kans niet liggen om uw viservaring naar een hoger niveau te tillen. Kies voor kwaliteit en duurzaamheid met onze Trevira tassen, en reis met gemak en vertrouwen naar uw favoriete visplekken.