Identity Superior Box

€695,00
Toevoegen aan winkelwagen
Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen geleverd
  • Overzicht
  • Details
  • De Cresta Identity Superior Box is de ultieme zitkist voor de veeleisende sportvisser, speciaal ontworpen om comfort, functionaliteit en mobiliteit naadloos te combineren. Uitgerust met een hoogwaardig gelkussen biedt deze zitkist urenlang zitcomfort, ideaal voor vissers die te maken hebben met rugpijn. Het zachte, ondersteunende kussen vermindert de druk op de onderrug, waardoor u langer comfortabel kunt blijven zitten tijdens lange vissessies.

    Deze kist is niet alleen opmerkelijk licht voor gemakkelijk transport, maar beschikt ook over twee speciaal ontworpen opbergvakken voor onderlijnenlatjes, waardoor uw vislijnen netjes georganiseerd en altijd binnen handbereik blijven. Daarnaast is de zitkist voorzien van twee voorschuiven, wat extra opslagmogelijkheden biedt voor uw essentiële visspullen en accessoires. Deze schuiven lopen soepel en zijn gemakkelijk toegankelijk, wat bijdraagt aan het gebruiksgemak.

    Met vier telescopische poten zorgt de Cresta Identity Superior Box voor een stabiele en aanpasbare zithoogte op elke ondergrond, perfect voor zowel oneffen rivieroevers als vlakke mereranden.

    De robuuste constructie en het doordachte ontwerp, verrijkt met functies zoals het gelkussen, opbergvakken voor onderlijnenlatjes en voorschijven, maken deze zitkist tot een essentiële partner voor elke visser die comfort, organisatie en mobiliteit waardeert. Met de Cresta Identity Superior Box bent u uitgerust voor een ongeëvenaarde ervaring aan het water, speciaal voor degenen die comfort willen maximaliseren, rugpijn willen verminderen en hun visgerei efficiënt willen organiseren.